Dispenser derulare centrala + 4 baxuri ROLA LAVETE HARTIE INDUSTRIALA ALBASTRA 2 STRATURI Tork - Sterge.ro

Dispenser derulare centrala + 4 baxuri ROLA LAVETE HARTIE INDUSTRIALA ALBASTRA 2 STRATURI Tork

Dispenser derulare centrala + 4 baxuri ROLA LAVETE HARTIE INDUSTRIALA ALBASTRA 2 STRATURI Tork

PACHET OPTIM PENTRU STERGERE SUPRAFETE

ProductQuantity
dispenser lavete tork 653008
rola-hartie-industriala-albastra-tork-130072
Cod Produs: BT7O
Disponibilitate: Stoc epuizat
Pret: 990.77 lei +tva 885.26 lei +TVA 1053.46 LEI TVA INCLUS

Hartie speciala – Fabricata prin tehnologia QuickDry, hartia Tork este considerabil mai absorbanta si rezistenta decat hartia obisnuita, ceea ajuta ca stergerile meselor si suprafetelor de consult sa se faca mult mai rapid si eficient

Dozare controlata – Dozatorul de lavete de hartie Tork 653008 portioneaza individual fiecare bucata de hartie absorbanta, astfel incat sa nu existe derulari accidentale

Evita contaminarea – utilizand rolele de hartie impreuna cu un dozator profesional, te asiguri ca ele nu intra in contact cu agenti exteriori ( apa, substante de curatare etc. )

Costuri reduse – datorita calitatilor hartiei QuickDry, impreuna cu dozarea controlata, vei reduce consumul pentru stergerile zilnice si vei avea costuri mai mici, utilizand un produs de top.

Recenzii

Nu exista inca recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie la „Dispenser derulare centrala + 4 baxuri ROLA LAVETE HARTIE INDUSTRIALA ALBASTRA 2 STRATURI Tork”

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!