Dispenser hartie igienica + 2 BAXURI Hartie igienica profesionala Tork SmartOne Mini

Cod Produs: BT1O

Categorie:Dispenser hartie igienica + 2 BAXURI Hartie igienica profesionala Tork SmartOne Mini

Capacitate foarte mare – avand simultan 2 role de hartie igienica profesionala Tork SmartOne Mini 472193, ofera echivalentul a aproximativ 20 de role de hartie igienica obisnuita.

Evita situatiile in care nu exista consumabil in dozator – sistemul cu 2 role de hartie igienica separate permite realimentarea cu o singura rola, in cazul in care cealalta nu s-a terminat

Reducerea risipei – cu 2 role individuale, nu mai este nevoie sa se inlocuiasca hartia igienica atunci cand a mai ramas foarte putin pe miez, ci se poate consuma integral; acest lucru aduce dupa sine o economie de pana la 15% in consumul de hartie igienica

Reducerea supra-consumului – portionarea individuala si fasiile de dimensiuni generoase, precum si faptul ca se elimina derularile accidentale, au un impact foarte puternic asupra consumului de hartie igienica, reducandu-l cu pana la 40% fata de sistemele obisnuite cu rola mica sau rola jumbo

Fara tevi infundate – hartia este special conceputa pentru a se dizolva complet in apa, pentru a evita infundarea canalizarii

Grija fata de mediu – hartia igienica Tork SmartOne Mini este certificata Ecolabel si FSC, fiind fabricata dintr-un mix de celuloza virgina si fibre reciclate. De asemenea, albirea hartiei igienice nu se face cu clor.

Imagine premium – transmiteti vizitatorilor si personalului dumneavoastra ca va pasa de igiena, de calitate si de imaginea pe care le-o transmiteti, utilizand dozatoare si consumabile de igiena profesionala, de cea mai buna calitate.

Grad maxim de igiena – rolele sunt inchise in dozator pentru a evita contaminarea exterioara; se atinge doar bucata care urmeaza sa fie folosita, fiind imposibila atingerea altor bucati sau a rolei.

Recenzii

Nu exista inca recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie la „Dispenser hartie igienica + 2 BAXURI Hartie igienica profesionala Tork SmartOne Mini”

Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!