Combinezon protectie

Combinezoanele de protectie au rolul de a proteja persoana care le poarta de elemente exterioare, precum elemente chimice periculoase, vapori toxici sau bacterii / virusuri.Este foarte important sa alegeti un combinezon de protectie in functie de nevoile specifice ale activatii, astfel incat sa va protejati corect si si eficient.De exemplu, in cazul operatiunilor de vopsitorie, un combinezon Dupont Tyvek este solutia ideala, datorita ergonomiei superioare.Atunci cand lucram in conditii cu riscuri mai ridicate,

 

de exemplu in zone sau la aplicatii care au risc de tip Biohazard, atunci este recomandat sa se utilizeze un combinezon categoria 3, tip 6, certificat EN 14126.

In cazul in care nu esti sigur ce tip de combinezon de protectie sa alegi, iti recomandam sa contactezi unul dintre specialistii nostri in echipamente de protectie si te vom ajuta sa alegi solutia potrivita.


Restrange descrierea

...Vezi mai mult
Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!