Manusi nitril

Manusi din nitril reprezinta varianta optima atunci cand sunteti in cautarea de manusi de unica folosinta. Fata de manusile din latex, manusile de nitril nu provoaca alergii si sunt mult mai confortabile.Grosimea nitrilului din care sunt fabricate manusile influenteaza rezistenta chimica pe care acestea o vor avea. Totodata, manusile fabricate din nitril ca litate superioara sunt foart rezistente, chiar si in variantele de grosime de 0.08mm.Pentru aplicatii fine, unde este foarte important sa

 

existe simt tactil, recomandam utilizarea manusilor de nitril negre sau albastre, de grosime 0.08 mm.

Pentru aplicatii in care se intra in contact cu chimicale puternice, recomandam utilizarea manusilor din nitril albastru, de grosime 0.10 mm.

Fata de manusile de nitril negre, manusile din nitril albastru, de grosime 0.08 mm, vin ambalate in cutii cu cate 200 de bucati, astfel incat veti face o economie de spatiu si veti beneficia de o cantitate dubla de manusi de nitril in fiecare cutie.


Restrange descrierea

...Vezi mai mult
Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!