Pantofi de protectie Honeywell Smilo Evo S3 HI CI SRC - Sterge.ro

Pantofi de protectie Honeywell Smilo Evo S3 HI CI SRC

OFERTA SPECIALA!

Pantofi de protectie Honeywell Smilo Evo S3 HI CI SRC

194.33lei310.00lei + TVA pereche

Cod Produs: HNY6246184-p Categorie:
Termen de livrare: 14 - 21 zile lucratoare
Goleste

Respectăm cele mai înalte standarde:


Pantofi de protectie SMILO-EVO categoria S3 din linia de produse ULTIMATE STEEL  , din piele nubuck. 

Încălțămintea se distinge prin soluții inovatoare: utilizarea indicatorului de uzură a tălpii , care permite controlul în ceea ce privește proprietățile anti-alunecare, conceptul de val la proiectarea tălpii ținând cont de biomecanica naturală a piciorului, care va fi apreciată la utilizare pe termen lung și o parte extinsă a călcâiului, care oferă o amortizare cu până la 64% mai mare decât cerințele standardului, protejând articulațiile de suprasarcină.

Încălțămintea este potrivită atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior în multe industrii, cum ar fi, de exemplu, logistică, transport, producție și lucrări de asamblare.

Caracteristici și avantaje

 • Partea superioară din piele nubuck.
 • Confort excelent la purtare și transpirație redusă datorită căptușelii din plasă 3D , adaptată optim și respirabil , care căptușește partea interioară a căptușelii și a limbii.
 • Inserție antibacteriană ergonomică, absorbantă și igienă cu proprietăți antistatice.
 • Deget compozit și ușor, din fibră de sticlă (50% mai ușor decât oțelul). Protejează împotriva rănilor cu o energie de impact de până la 200J. În plus, are o rezistență la compresie cu 46% mai bună decât minimul necesar.
 • Mai mult spațiu în interiorul încălțămintei liniei STEEL datorită grosimii reduse a vârfului, fără pierderea funcțiilor de protecție. Un vârf mai subțire înseamnă un aspect mai subțire și un confort mai mare pentru lucrul pe tot parcursul zilei.
 • Protecție la perforare sub formă de căptușeală durabilă din oțel inoxidabil cu o rezistență de până la 1100N. Bariera de protectie impotriva riscului de perforare.
 • Rezistență la rănire cu 14% mai mare decât cerințele standard.
 • Întărire solidă  la călcâi.
 • Patru indicatori de uzură în formă de triunghi , localizați în cele mai importante zone ale tălpii, vă permit să evaluați și să controlați în mod independent gradul de utilizare a încălțămintei. Cu cât triunghiul este mai vizibil, cu atât este mai mare gradul de abraziune (uzură) și pierderea proprietăților antiderapante.
 • Conceptul de undă ergonomică ține cont de biomecanica naturală a piciorului în timpul mersului, garantând protecție și confort care se extinde de la călcâi până la degete. Mersul este neted și stabil în zona călcâiului și tălpii intermediare, reducând riscul de rănire.
 • Talpa antiderapantă  PU2D  din poliuretan cu densitate dublă este foarte flexibilă, ceea ce afectează pozitiv îndoirea repetă și absorbția ridicată a șocurilor . Este rezistent la uleiuri, benzină și alți solvenți organici (SRC).
 • Izolarea excelentă a tălpii împotriva căldurii (HI) și frigului (CI) permite utilizarea încălțămintei atât pe suprafețe înghețate, cât și pe cele fierbinți.
 • O banda de rulare universala, antiderapanta, adaptata pentru a lucra pe orice suprafata datorita folosirii dopurilor de diferite forme si dimensiuni. Dopurile mari asigură tracțiunea pe suprafețele aspre, micro dopurile pe suprafețele netede și dopurile centrale pe fiecare dintre cele menționate mai sus.
 • Aderență sporită la sol datorită canalelor de drenaj de sub talpă.
 • Toc stabil, ușor și înalt, cu o capacitate excepțională de a absorbi energie (până la 5000N) în partea călcâiului, pe baza găurilor amplasate pe talpă cu precizie precisă. Tocul din otel oferă cu 64% mai multă absorbție a șocurilor decât așteptările de certificare. Ca urmare, confortul de utilizare în timpul mersului și stării în picioare pentru perioade lungi de timp este crescut semnificativ, iar zona de contact în contact cu solul este mare.
 • Posibilitatea de a achiziționa un branț înlocuibil, adaptat preferințelor individuale și formei picioarelor. Pentru picioarele înguste cu arc joase este recomandat să alegeți verde, iar pentru picioare late cu arcade înalte – roșu.

Cerințe

 • EN ISO 20345: 2011 – categoria S3  – cerințe de bază pentru încălțămintea de siguranță: vârf 200J, rezistență la perforare, călcâi încorporat, rezistență la uleiuri, benzină și alți solvenți organici, proprietăți antistatice, absorbție de energie în partea călcâiului, permeabilitate la apă și absorbţie.
 • CI  – Izolarea fundului de frig.
 • HI – Izolarea de căldură a părții inferioare.
 • SRC – Rezistenta la derapaj.
 • WRU – Permeabilitatea și absorbția apei.
Marime

40, 41, 42, 43, 44, 45

Brand

Recenzii

Nu exista inca recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie la „Pantofi de protectie Honeywell Smilo Evo S3 HI CI SRC”

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!