Benzile de delimitare TESA - Sterge.ro

Benzile de delimitare TESA

Benzile-de-delimitare-TESA--Totul-pentru-siguranța-și-organizarea-locului-de-muncă--

Totul pentru siguranța și organizarea locului de muncă

Benzile, kiturile și accesoriile pentru marcarea podelei industriale rezolvă problemele critice de siguranță și flux de lucru. Aceste benzi rezistente, ușor de instalat și ușor de îndepărtat, sunt perfecte pentru instalațiile industriale și depozite.

Desemnând zonele de siguranță, îmbunătățiți productivitatea

Afișați indicații vizuale clare cu bandă de vinil rezistentă pentru podea și kituri de marcare: alegeți dintr-o varietate de mesaje comune sau adăugați text, logo-uri și grafice personalizate.

Puteți alege dintr-o varietate de mesaje obișnuite sau puteți adăuga text și elemente grafice care vă asigură că toată lumea știe exact ce trebuie să facă în fiecare locație și situație.

Utilizați Lean și 5S pentru a vă ghida angajații către fluxuri de lucru productive.

Implementarea protocoalelor Kaizen și/sau 5S în depozitul, secția, centrul de distribuție sau atelierul dvs. este o modalitate de a crește productivitatea.

Fie că sunteți în căutarea unor idei despre cum să începeți implementarea unui spațiu de lucru sau a unei instalații Lean sau că sunteți în căutarea unei modalități de a vă duce spațiile de lucru actuale la un alt nivel, avem produse care vă pot ajuta.

În calitate de susținători pentru locul de muncă vizual și inițiativele Kaizen și 5S, am adunat aici câteva dintre cele mai bune informații ale noastre pentru a vă ajuta să navigați pe calea către îmbunătățirea continuă și productivitate ridicată. Pasiunea noastră pentru acest subiect se arată în calibrul și substanța informațiilor noastre pe care vă invităm să le extrageți, mai jos.

De fapt, multe dintre produsele noastre sunt concepute și dezvoltate special pentru a ajuta companiile care se străduiesc să implementeze practici Kaizen. Toate au scopul de a ajuta clienții noștri să ofere un loc de muncă instructiv vizual, care crește eficiența și siguranța angajaților.

Ne dorim pentru clienții noștri să depășească status quo-ul și să utilizeze produse care transmit cele mai bune mesaje pentru a ghida angajații către cel mai productiv și eficient flux de lucru.

benzi-de-marcare

Resursele de organizare vizuală

Indiferent dacă locul de muncă este o fabrică sau un atelier, organizarea vizuală duce la creșterea productivității.

Cât de importante sunt indiciile vizuale la locul tău de muncă?

Gândiți-vă la cum funcționează o intersecție în trafic când luminile semaforului nu funcționează. Nimeni nu știe exact ce să facă…apar frustrări! Statisticile au arătat că fabricile, depozitele și centrele de distribuție sunt mai productive atunci când folosesc o structură organizatorică care folosește indicii vizuale. Facilitățile care se bazează pe practici de organizare vizuală folosesc indicii vizuale instructive în întreaga clădire pentru a ghida, informa și instrui angajații. Locurile de muncă vizuale sunt esențiale pentru a menține fluxul de lucru în mișcare într-o afacere și pentru a se asigura că angajații pot rămâne la o productivitate optimă.

Ce încetinește asta? Întrebări de genul:

Unde este instrumentul de care am nevoie?

Ce fac mai departe?

În ce direcție merg?

Când un angajat trebuie să înceteze ceea ce face pentru a pune o întrebare, există o pauză în productivitate. Expertul vizual la locul de muncă, dr. Gwendolyn Galsworth, spune acest lucru despre locurile de muncă vizuale: Un loc de muncă vizual este auto-ordonat, auto-explicabil, autoreglabil și auto-îmbunătățitor; unde se întâmplă ceea ce ar trebui să se întâmple, la timp, de fiecare dată, zi sau noapte – din cauza dispozitivelor vizuale.

Un loc de muncă organizat vizual are nevoie de dispozitive vizuale sau indicii vizuale. Acolo intrăm noi. Produsul nostru emblematic, tesaflex® 4169

Floor Tape, precum și sute de alte semne și marcaje de podea pe care le oferim, pot fi ingredientul cheie pentru a vă ajuta să creați, să implementați și să îmbunătățiți continuu un plan de organizare vizuală la locul de muncă. Folosind semne și bandă de marcare a podelei pentru a direcționa angajații, a reaminti angajaților, a organiza angajații și a menține angajații în siguranță, vă veți menține locul de muncă organizat și mai productiv.

Avem produsele pentru a ne asigura că locul de muncă este organizat vizual, angajații sunt în siguranță și fluxul de lucru rămâne în mișcare.

Vreți să aflați mai multe despre organizarea locului de muncă și cresterea productivității? Apelați la specialiștii Șterge pentru o evaluare gratuită.

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!