Detergenti profesionali

Curățenia este vitală pentru menținerea unei case curate și a unei case atractive, precum și a locului de muncă. Credem că un mediu curat și igienic la domiciliu este esențial, deoarece ajută la menținerea unui mediu sanătos, iar un loc de muncă curat, pe de altă parte, îmbunătățește siguranța lucrătorilor și încurajează, de asemenea, o atitudine pozitivă a angajaților.

Cea mai mare preocupare atunci când vine vorba de curățare este siguranța produselor utilizate în procesul de curățare.

Filtreaza
0 filtre active

O mulțime de substanțe chimice sunt utilizate la fabricarea agenților de curățare convenționali. Oricât acești agenți curăță, impactul pe care îl lasă asupra mediului și a oamenilor poate fi devastator. Din fericire, noi avem produse profesionale de curățenie ecologice disponibile.

Detergenții noștri profesionali îndeplinesc toate reglementările igienice de sănătate și siguranță, cerințele legale și de mediu, standardele de calitate și productivitate. Acest lucru este la fel de important pentru noi ca și pentru dvs. Vă oferim o gamă cu cei mai eficienți detergenți profesionali.

Când comparați detergenții de uz casnic cu detergenții noștri profesionali, veti observa imediat o mare diferență. Detergenții profesionali sunt mai puternici în îndepărtarea murdăriei foarte grele.În plus, detergenții profesionali vă oferă și mai multe beneficii, cum ar fi:

  • Detergentul profesional este mai concentrat și, prin urmare, aveți nevoie de o cantitate mult mai mica in utilizare.
  • Detergentii profesionali au cele mai bune ingrediente pentru a fi eficienți în murdăria grea, dar și pentru a asigura siguranta mai mare pentru utilizator.

Detergenții profesionali sunt proiectati în așa fel încât să curățe o suprafață mare dintr-o singură acțiune cu o mare putere de eficiență. Cu ajutorul detergenților profesionali veți curăța câțiva metri pătrați de suprafață rapid si cu o cantitate foarte mica de produs diluat, ceea ce crește eficiența în comparație cu detergenții de uz casnic.

Detergentii profesionali sunt destinati in special curatarii geamurilor, spatiilor sanitare, calcarului, murdariei si grasimii de pe pardoseli, săpunului de calciu, depunerilor de urină, crustelor, ruginei și resturilor de ciment si altor suprafete cu murdarie grea..

Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!