Detergenti profesionali | Detergenti bio | Solutii profesionale de curatat - Sterge.ro

Detergenti profesionali

Cur─â╚Ťenia este vital─â pentru men╚Ťinerea unei case curate ╚Öi a unei case atractive, precum ╚Öi a locului de munc─â. Credem c─â un mediu curat ╚Öi igienic la domiciliu este esen╚Ťial, deoarece ajut─â la men╚Ťinerea unui mediu san─âtos, iar un loc de munc─â curat, pe de alt─â parte, ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte siguran╚Ťa lucr─âtorilor ╚Öi ├«ncurajeaz─â, de asemenea, o atitudine pozitiv─â a angaja╚Ťilor.

Cea mai mare preocupare atunci c├ónd vine vorba de cur─â╚Ťare este siguran╚Ťa produselor utilizate ├«n procesul de cur─â╚Ťare.

Filtreaza
0 filtre active

O mul╚Ťime de substan╚Ťe chimice sunt utilizate la fabricarea agen╚Ťilor de cur─â╚Ťare conven╚Ťionali. Oric├ót ace╚Öti agen╚Ťi cur─â╚Ť─â, impactul pe care ├«l las─â asupra mediului ╚Öi a oamenilor poate fi devastator. Din fericire, noi avem produse profesionale de cur─â╚Ťenie ecologice disponibile.

Detergen╚Ťii no╚Ötri profesionali ├«ndeplinesc toate reglement─ârile igienice de s─ân─âtate ╚Öi siguran╚Ť─â, cerin╚Ťele legale ╚Öi de mediu, standardele de calitate ╚Öi productivitate. Acest lucru este la fel de important pentru noi ca ╚Öi pentru dvs. V─â oferim o gam─â cu cei mai eficien╚Ťi detergen╚Ťi profesionali.

C├ónd compara╚Ťi detergen╚Ťii de uz casnic cu detergen╚Ťii no╚Ötri profesionali, veti observa imediat o mare diferen╚Ť─â. Detergen╚Ťii profesionali sunt mai puternici ├«n ├«ndep─ârtarea murd─âriei foarte grele.├Än plus, detergen╚Ťii profesionali v─â ofer─â ╚Öi mai multe beneficii, cum ar fi:

  • Detergentul profesional este mai concentrat ╚Öi, prin urmare, ave╚Ťi nevoie de o cantitate mult mai mica in utilizare.
  • Detergentii profesionali au cele mai bune ingrediente pentru a fi eficien╚Ťi ├«n murd─âria grea, dar ╚Öi pentru a asigura siguranta mai mare pentru utilizator.

Detergen╚Ťii profesionali sunt proiectati ├«n a╚Öa fel ├«nc├ót s─â cur─â╚Ťe o suprafa╚Ť─â mare dintr-o singur─â ac╚Ťiune cu o mare putere de eficien╚Ť─â. Cu ajutorul detergen╚Ťilor profesionali ve╚Ťi cur─â╚Ťa c├ó╚Ťiva metri p─âtra╚Ťi de suprafa╚Ť─â rapid si cu o cantitate foarte mica de produs diluat, ceea ce cre╚Öte eficien╚Ťa ├«n compara╚Ťie cu detergen╚Ťii de uz casnic.

Detergentii profesionali sunt destinati in special curatarii geamurilor, spatiilor sanitare, calcarului, murdariei si grasimii de pe pardoseli, săpunului de calciu, depunerilor de urină, crustelor, ruginei și resturilor de ciment si altor suprafete cu murdarie grea..

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!