Dezinfectanti | Solutii dezinfectante - Sterge.ro

Dezinfectanti si solutii dezinfectante

Cum alegem cel mai bun dezinfectant pentru noi ?

Cel mai important aspect la un dezinfectant, indiferent ca este vorba despre un dezinfectant de maini sau dezinfectant de suprafete, sunt ingredientele acetuia si mai ales substanta biocida.

In Romania, orice produs despre care se sustine ca este dezinfectant trebuie sa fie aprobat de Ministerul Sanatatii – Comisia de Biocide. Daca produsul pe care doresti sa il cumperi nu are aceasta aprobare, recomandarea noastra este sa nu il achizitionezi, deoarece inseamna ca nu a fost testat si este posibil sa nu respecte normele in vigoare.

Urmatorul aspect important este utilizarea: ce vrei sa dezinfectezi ?

Daca este vorba despre maini, atunci ai nevoie de un dezinfectant de maini, care sa contina substante biocide de calitate si prietenoase cu pielea.

Dezinfectanti si solutii dezinfectante
Filtreaza
0 filtre active

In aceasta categorie ai mai multe variante, insa recomandarea noastra este sa folosesti un dezinfectant care sa contina minim 70% etanol, cum ar fi dezinfectantii de maini Purell. Pe langa substantele biocide, dezinfectantii Purell contin si emolienti care iti protejeaza pielea in cazul utilizarii frecvente si sunt aprobati de Ministerul Sanatatii, precum si de organizatii mondiale de acreditare.

Daca trecem la suprafete, atunci putem vorbi de dezinfectant fara clatire , dezinfectant care necesita clatire sau servetele dezinfectante pentru suprafete. Ca si in cazul dezinfectantilor pentru maini, ai grija ca orice produs pe care il cumperi pentru dezinfectie sa fie aprobat de Ministerul Sanatatii si de autoritati europene, astfel incat sa ai certitudinea ca respecta normele in rigoare.

Atunci cand nu esti sigur ce dezinfectant sa alegi, contacteaza-ne si te vom indruma spre solutia optima pentru nevoile tale..

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!