Despre Sterge.ro

Suntem o companie tanara, cu o experienta vasta in consultanta si distributia de produse de igiena profesionala si industriala, activand in acest domeniu de mai multi ani.

Depozitarea produselor si prelucrarea comenzilor se face din depozitele noastre din Bucuresti, Otopeni si Brasov, pentru a asigura un nivel de serviciu cat se poate de ridicat.

Prin Sterge.ro am adresat o serie de nevoi pe care le-am observat de-alungul timpului:

  1. Nevoia de consultanta de specialitate – facem propuneri de produse si solutii pe baza nevoilor specifice fiecarei industrii, la nivel de aplicatie
  2. Nevoia de eficienta in tranzactionare – intelegem ca in anul 2020 cuvantul cheie in descrierea oricarui job este eficienta. Intelegem ca timpul este cea mai valoroasa resursa si de aceea oferim clientilor nostri informatii precise si conditii comerciale optime, de la preturi comptetitive pana la livrare gratuita in cel mai scurt timp posibil
  3. Educarea pietei – progrese se fac in absolut toate domeniile, iar domeniul nostru de activitate nu face exceptie. De aceea, venim in sprijinul clientilor nostri cu resurse menite sa le prezinte cele mai recente inovatii in domeniul stergerilor profesionale, precum si materiale de instruire, pe care sa le foloseaca si ei la randul lor pentru pregatirea personalului
  4. Sustenabilitate – suntem 100% convinsi ca succesul nu se poate obtine fara parteneriate sustenabile, bazate pe incredere si seriozitate. Obiectivul nostru este sa oferim solutia optima din toate punctele de vedere, pe termen lung.

Livrare gratuita

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 199lei + TVA, livram gratuit produsele comandate chiar la sediul companiei tale, in cel mai scurt timp posibil.

Eficienta in costuri

Propunerile noastre sunt create avand in minte mereu eficienta, cu costuri lunare minime.

Consultanta de specialitate

Suntem mereu la dispozitia ta cu intreaga noastra baza de cunostinte, pentru a identifica produsul sau solutia optima pentru tine si nevoile tale.
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!