Dispensere lavete hartie | Dozatoare lavete hartie - Sterge.ro

Dispensere lavete hartie

Hatia industriala este unul dintre cele mai folosite produse din orice mediu industrial, fiind absolut necesara pentru buna desfasurare a activitatii. Insa eficienta ei in utilizare depinde in mare masura si de modul in care este distribuita.

Filtreaza
0 filtre active

Aici intervine un dozator profesional.

Dispenserele pentru rolele de hartie industriala asigura dozarea corecta a acesteia, precum si disponibilitatea ei acolo unde este nevoie, fara a o risipi. Totodata, utilizand un dozator profesional, hartia industriala albastra este protejata de contaminarea exterioara cu lichide, ceea ce atrage dupa sine si reducerea risipei.

Reducerea risipei de hartie industriala se face si prin dozare controlata, bucata cu bucata, ceea ce poate asigura o reducere a consumului cu pana la 40%, in functie de sistemul de dispenser + rola hartie industriala folosite.

In mediile de productie alimentara, utilizarea unui dozator pentru rolele de hartie este esentiala, pentru a se evita eventualele contaminari incrucisate care pot aparea, precum si derularea accidentala.

Ca si in cazul dozatoarelor de lavete industriale, dispenserele pentru role de hartie industriala pot fi:

  1. Fixate pe perete
  2. Amplasate pe podea – sub forma unui trepied cu suport pentru rola de hartie si pentru sacul de gunoi
  3. Complet portabil – galetusa portabila pentru role de hartie

.

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!