Lavete profesionale | Lavete microfibra | Lavete industriale - Sterge.ro

Lavete profesionale si industriale

Lavetele reutilizabile sunt de doua tipuri: lavete industriale si lavete profesionale. Ambele tipuri sunt produse din materiale cu o rezistenta similara sau superioara lavetelor din bumbac, ele putand fi reutilizate, in functie de nevoi sau aplicatii.

Lavetele industriale sunt create pentru stergeri specifice mediilor industriale, in functie de cerintele si nevoile diferitelor domenii de activitate.

Filtreaza
0 filtre active

Tipurile de lavete industriale variaza de la cele create pentru stergeri dificile, de mentenanta, pana la lavetele pentru sarcini speciale, cum ar fi lavetele fara scame. Toate lavetele industriale comercializate de Sterge.ro sunt create avand in minte criterii precum eficienta in utilizare, reducerea costurilor si protectia mediului.

Lavetele profesionale sunt gandite pentru stergeri specifice domeniilor de curatenie si intretinere. Cele mai des intalnite in aceste domenii sunt lavetele din microfibra, dar si lavetele pentru stergerea benzilor transportoare, recomandate in industria alimentara. De asemenea, lavetele de degresare si cele cerate, pentru pregatirea suprafetelor, sunt absolut necesare in zonele de vopsitorie.

Recomandam utilizarea lavetelor Tork si Xwoven, pentru a obtine rezultate optime, atat din punct de vedere al performantei, cat si al costurilor..

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!