Prosoape hartie | Role hartie | Servetele hartie - Sterge.ro

Prosoape de hartie

Indiferent de tipul de activitate pe care il desfasori, trebuie sa te asiguri in permanenta ca spatiul toaletei este unul igienizat si are la dispoztie toate resursele pentru a putea oferi cea mai buna si corecta experienta. De aceea, iti propunem gama noastra de prosoape de hartie, de o calitate premium, cu o absorbitie ridicata, rezistente la umezeala si care ofera mainilor o experienta placuta.

Poti opta pentru prosoape de hartie la rola, tip V fold, tip Z fold, cu o eficienta ridicata in uscarea mainilor.

Beneficiile utilizarii prosoapelor de hartie:

Extrem de absorbante.

Filtreaza
0 filtre active

După cum am menționat mai sus, prosoapele de hârtie sunt extrem de absorbante. De aceea sunt utilizate în mod obișnuit pentru uscarea mâinilor.

Ușor de folosit. Prosoapele de hârtie sunt foarte ușor de utilizat. Când este necesar, trebuie doar să scoateți un prosop de hârtie din pachet și să îl utilizați așa cum aveți nevoie.

De unică folosință. Nu este nevoie să spălați sau să curățați și prosoape de hârtie. Sunt de unică folosință, așa că trebuie doar să aruncați prosopul folosit și să obțineți unul nou și nou, atunci când este necesar.

Costuri reduse. Prosoapele de hârtie au costuri reduse pe termen lung, mai ales în comparație cu prosoapele din microfibră care au o absorbție comparabilă. Acest lucru se datorează faptului că prosoapele de hârtie sunt mai ușor de fabricat.

Igienice: Spre deosebire de alte metode de uscare a mainilor, utilizarea prosoapelor de hartie previne raspandirea microbilor si germenilor. In acelasi timp, uscarea completa a mainilor este realizata mult mai rapid. Mentinerea umezelii pe maini poate creste riscul de inmultire a bacteriilor. Tocmai din acest motiv, uscarea corecta a mainilor este foarte importanta.

Responsabile cu mediul: Fata de alte metode de uscare a mainilor, prosoapele de hartie nu necesita electricitate si nici mententanta, fiind o alternativa mai putin nociva pentru natura..

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!