Hartie igienica | Hartie igienica rola mare - Sterge.ro

Hartie igienica profesionala

Hartia igienica este un produs absolut necesar in orice mediu de lucru, fie el spatiu de birouri, zona de productie sau spatiu medical.

Filtreaza
0 filtre active

Principalele criterii de selectie care ar trebui luate in calcul atunci cand cautam o recomandare pentru hartie igienica sunt:

  1. Numarul de straturi – in general recomandam utilizarea unei hartii igienice cu minim 2 straturi, atat pentru confortul utilizatorilor, cat si pentru obtinerea unui cost lunar redus
  2. Dizolvabilitatea – este foarte important ca hartia din care sunt fabricate rolele sau pachetele de hartie igienica sa fie creata pentru a se dizolva cu usurinta in apa. Acest aspect reduce riscurile de infundare a canalizarii
  3. Gradul de igiena – este crucial ca hartia igienica profesionala sa fie fabricata, manipulata, depozitata si transportata in medii igienice, deoarece este unul dintre putinele lucruri care intra in contact cu corpul uman in cele mai sensibile zone ale acestuia si poate avea un impact foarte ridicat asupra sanatatii noastre
  4. Sursa fibrelor de celuloza – recomandam utilizarea hartiei care sa contina cel putin partial fibre reciclate, pentru a reduce impactul asupra mediului inconjurator si pentru a descuraja taierea copacilor.
  5. Substantele de albire – hartia igienica ieftina este in general albita utilizand Clor, substanta care este extrem de toxica, atat pentru corpul nostru, cat si pentru mediu. Mai mult, in cazul femeilor, contactul cu clorul din hartia igienica poate provoca reactii alergice sau iritatii. De aceea, noi recomandam intotdeauna utilizarea unei hartii igienica albita cu peroxid de hidrogen ( apa oxigenata ), care este complet inofensiv.
  6. Dozarea – recomandam utilizarea hartiei igienice portionate, deoarece acest sistem ofera atat un consum cu pana la 40% mai mic fata de variantele conventionale, cat si un grad maxim de igiena. Practic, se atinge doar bucata de hartie care urmeaza sa fie folosita, fara posibilitatea de contaminare a intregii role / pachet.

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos