Dispenser lavete industriale - Produse igiena Sterge.ro

Dispenser lavete industriale

Ai gasit lavetele industriale ideale pentru nevoile tale? Perfect! Insa cum vei face dozarea lor, astfel incat sa fii eficient, atat in activitatea ta, cat si in consum?

Solutia este sa folosesti un dispenser de lavete industriale compatibil cu produsul folosit de tine, care sa poata fi amplasat acolo unde este nevoie de el.

Dozatoarele de lavete pot fi concepute fie pentru role de lavete, fie pentru pachete de lavetele industriale, in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie si locatia unde vor fi amplasate. Aceste dispensere pot fi amplasate pe pereti, pe podea ( utilizand un suport de podea pentru role de lavete industriale pentru ) sau chiar pe marginea bancului de lucru, astfel incat sa nu pierzi timp cautand o carpa de bumbac prin magazie sau prin saci.

Dispenserele  de lavete industriale iti ofera si avantajul unui consum controlat, deoarece ele iti dozeaza consumabilul bucata cu bucata si astfel eviti risipa si supra-consumul.

Filtreaza
0 filtre active

Mai mult, atunci cand alegi un dozator inchis, rola sau pachetul de lavete sunt protejate de contaminarea accidentala ( de exemplu, atunci cand iti cade sacul cu carpe pe jos, in ulei ). Nu in ultimul rand, daca alegi un trepied mobil de podea pentru rolele cu lavete industriale, el este prevazut si cu un suport pentru sacul de gunoi, pentru a le arunca imediat dupa utilizare. Astfel, nu numai ca vei avea rezultate foarte bune in activitatea ta, dar vei beneficia si de un spatiu curat si ordonat..

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!