Role cearceaf hartie | Role medicale din hartie - Cearceaf unica folosinta - Sterge.ro

Role cearceaf hartie

Cearceaful de hartie medical este utilizat pentru mesele, paturile si scaunele de examinare pentru a oferi protecție igienică. Rola de cearceaf de hartie este compusă în mod obișnuit din celuloză, care este foarte absorbantă și rezistentă la rupere.

Filtreaza
0 filtre active

Rolele de hârtie medicala nu servesc doar ca protecție mecanică, ci oferă și un confort pacientului.

Igiena si siguranta pacientului intr-un cabinet medical reprezinta cartea ta de vizita. Cearceaful de hartie medical protejeaza mobilierul medical de bacterii, germeni si contaminare care pot fi transferate intre pacienti. Pe masura ce pacientii intra in contact direct cu mobilierul medical, acestia pot transfera microorganisme nocive. Ulterior, pacientii sunt expusi riscului de expunere la agentii patogeni care ar fi putut fi lasați in urma pe mobilierul medical.

În funcție de necesitate, rolele medicale sunt disponibile într-o gamă variată de lungimi și lățimi. În general, cearceaful de hartie medical consta din mai multe straturi de celuloză, iar cea mai comună versiune este cea cu două straturi.

Cearceaful de hartie medical este adesea perforat la distanțe regulate, ceea ce face mai ușor să rupeți individual o singură foaie cu mâna. Ca rezultat, nu este nevoie să tăiați hârtia înainte de a chema următorul pacient, ci pur si simplu rupeti partea uzată și o aruncați.

Exista multe beneficii in utilizarea rolei de cearceaf de hartie. În primul rând, producătorii o produc pentru a crește igiena, pentru a menține curățenia și a reduce riscul de contaminare. Acesta este motivul pentru care centrele de sănătate și saloanele de înfrumusețare le folosesc frecvent. După utilizare, hartia este aruncată, reducând posibila contaminare încrucișată.

În al doilea rând, faptul că sunt de unică folosință, vor economisi mult timp pentru Dvs. Puteți reduce frecventa spalarii materialului care acopera zona de examinare  prin folosirea rolelor de cearceaf de hartie de unică folosință. Un alt beneficiu are legătură cu mediul inconjurator. Rola de cearceaf de hartie este reciclabilă, astfel încât utilizarea acesteia reduce deteriorarea mediului.

Nu în ultimul rând, rola de cearceaf de hartie ocupă puțin spațiu în orice unitate. De aceea, devine un mod ieftin și sigur pentru a menține igiena și curățenia în unitatea dvs..

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!