Dezinfectant suprafete

Ce sunt dezinfectantii de suprafete si la ce ii folosim?Dezinfectantii de suprafete sunt solutii care contin substante biocide si au rolul de a dezinfecta suprafetele pe care sunt aplicati.Cel mai des intalnit dezinfectant de suprafete este dezinfectantul pentru suprafete pe baza de alcool , deoarece are un spectru de biocide foarte larg, este usor de utilizat si nu lasa niciun fel de reziduu pe

 

suprafata pe care se aplica. Dezinfectantii cu alcool sunt utilizati in toate tipurile de industrii si nu necesita clatire, ceea ce ii face foarte simplu de utilizat.

Atunci cand e nevoie de dezinfectarea unor suprafete mai mari, dezinfectantii pe baza de alcool pot deveni o solutie impractica sau mult prea costisitoare. In aceste situatii, se recomanda utilizarea unor dezinfectanti pe baza de clor, aldehide sau peroxid de hidrogen.


Restrange descrierea

...Vezi mai mult
Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!