Dezinfectanti maini | Gel dezinfectant pentru maini - Sterge.ro

Dezinfectanti maini

Care sunt beneficiile utilizarii unui dezinfectant de maini

Dezinfectantii pentru maini, pe baza de alcool ( etanol ), ajuta la prevenirea raspandirii microbilor si a bacteriilor care cauzeaza boli, in special in medii aglomerate, cum ar fi scolile si birourile.

Conform studiilor, 1 din 5 persoane nu se spala pe maini cu regularitate. Dintre cei care se spala, aproximativ 70% nu folosesc sapun de maini.

Filtreaza
0 filtre active

Punand dispensere de gel dezinfectant in zone cheie ( inclusiv in toalete si bucatarii ), mai multe persoane isi vor dezinfecta mainile, ucigand microbii.

Un birou sanatos este un birou productiv. Un studiu efectuat de “American Journal of Infection Control” arata ca incurajarea utilizarii dezinfectantilor de maini in scoli a redus absenteismul cu aproape 20%.

Cum se utilizeaza cel mai eficient un dezinfectant pentru maini ?

Este important ca dezinfectantul pentru maini sa fie utilizat in mod corect, pentru a isi putea indeplini scopul – sa ucida microbii inainte ca ei sa se raspandeasca.

  • Nu utilizati dezinfectanti de maini daca aveti mainile murdare. Acestia nu sunt creati pentru a va curata mainile, ci pentru a le dezinfecta. Reziduurile precum uleiul sau murdaria vor preveni ca dezinfectantii sa patrunda in piele.
  • Folosete cantitatea potrivita. Este important ca intreaga suprafata a mainilor sa fie acoperita, inclusiv dosul si zonele dintre degete.
  • Freaca mainile pana cand se usuca. In felul acesta te asiguri ca dezinfectantul a intrat in contact cu toate zonele importante.

Gel dezinfectant maini sau dezinfectant pentru maini lichid ?

Iti recomandam intotdeauna sa alegi utilizarea unui gel dezifectant pentru maini, deoarece  acesta permite acoperirea mainii mai eficient si mai repede. De asemenea, avand o densitate mai mare decat lichidul, gelul permite alcoolului sa stea mai mult pe suprafata pielii si astfel te asiguri ca dezinfectia mainilor se face in mod corect.

Atunci cand este implementat impreuna cu alte masuri de preventie ( spalarea corecta a mainilor si uscarea lor, cu prosoape de hartie ), utilizarea dezinfectantului de maini te va ajuta pe tine si pe cei din jurul tau sa va protejati mai bine fata de gripa si alte virusuri sau boli.

Este foarte important sa alegeti intotdeauna un dezinfectant biocid avizat, cu spectru de actiune cat mai larga (sa fie dezinfectant virucid, bactericid si fungicid ).

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!