Consumabile hartie | Servetele hartie | Prosoape hartie | Produse de igiena - Sterge.ro

Produse de igiena din hartie

Igiena la locul de munca este unul dintre cele mai importante aspecte dintr-un mediu de lucru, indiferent ca vorbim despre un spatiu de birouri, spatiu industrial sau zona medicala.

Produsele de igiena profesionala de calitate sunt esentiale pentru a asigura conditiile optime pentru angajatii unei companii, astfel incat personalul sa se simta apreciat si sa aiba o productivitate ridicata. Totodata, folosirea unor produse de igiena de calitate superioara, impreuna cu dispensere profesionale, asigura atat un cost lunar scazut, cat si o rata de absenteism minima, in special in perioadele de tranzitie dintre sezoane.

Prosoapele de hartie, de unica folosinta, trebuie sa fie fabricate din hartie absorbanta si rezistenta si dozate eficient, cu ajutorul dozatoarelor profesionale.

Filtreaza
0 filtre active

Recomandam utilizarea prosoapelor de hartie la rola, cu sistem de taiere de tip auto-cut, datorita capacitatii lor foarte ridicate si a costului scazut in utilizare. Acolo unde insa exista limitari din punct de vedere a spatiului, prosoapele de hartie intercalate reprezinta o solutie mult mai buna decat prosoapele de unica folosinta tip V sau Z.

Hartia igienica de calitate, preferabil din fibre reciclate, albita fara clor, asigura grija fata de angajati si fata de mediul incojurator. De asemenea, recomandam utilizarea hartiei igienice portionate individual, pentru reducerea consumului si pentru un grad maxim de igiena.

Sapunul profesional, preferabil sub forma de spuma, ofera atat un grad de curatare optim, cat si o senzatie placuta si o igienizare corespunzatoare. Totodata, este important ca sapunul sa contina emolienti, pentru a evita uscarea pielii mainilor, in special in sezonul rece.

In domeniul medical, rolele de cearceaf din hartie sunt necesare pentru acoperirea suprafetelor de consult. Acestea trebuie sa fie fabricate din hartie cu o densitate ridicata, rezistenta, pentru a nu se rupe atunci cand intra in contact cu corpul pacientilor.

Servetelele de masa nu trebuie sa lipseasca nici ele, in special in zonele de servire a mesei sau in zonele de bar. Recomandam utilizarea unor servetele de masa Tork, impreuna cu dozatoarele specifice, pentru dozare individuala. Acest tip de dozare a servetelelor asigura atat un consum redus, cat si un grad maxim de igiena si reduce considerabil risipa datorata supra-consumului de servetele.

Pentru toate tipurile de consumabile de igiena recomandam utilizarea sistemelor cu dozatoare profesionale, obtinandu-se astfel atat costuri scazute, cat si un grad ridicat de igiena si o imagine excelenta, transmisa si catre utilizatori..

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!