Sapun spuma | Sapunuri lichide spuma - Sterge.ro

Sapun spuma

Pielea noastra este zilnic atacata de diversi agenti, cum ar fi vremea uscata, soare arzator, vreme rece si mai ales, bacterii si murdarie. Secretul unei vieti sanatoase porneste de la igiena mainilor, find partile corpului cu care desfasuram cele mai multe activitati zilnice, acasa, la munca, in trafic, in sala de sport.

Filtreaza
0 filtre active

Igiena mainilor devine critica mai ales in zone precum spitale, cabinete medicale, industria alimentara, restaurante tocmai pentru a preveni transmiterea infectiilor. Toate sapunurile si lotiunile se regasesc sub forma de rezerva. Atunci cand exista recipiente care permit deschiderea pentru reumplere, nivelul de contamintare este extrem de mare. Se pot dezvolta diverse bacterii, care vor fi apoi transmise pe mainile tale. Tocmai din acest motiv, venim la tine cu solutia de a pastra sapunul in rezerve, care pot fi inlocuite cu usurinta. In acest fel, vei avea grija de igiena mainilor tale si nu vei raspandi mai departe alte bacterii.

Sapun spuma. Săpunul spuma este considerat a fi ușor pentru mediu, accesibil, eficient, igienic și o opțiune durabilă. Iată o privire mai atentă la beneficiile specifice ale săpunului spuma și la modul în care acestea au un impact măsurabil asupra deciziilor de mediu, financiare și de durabilitate:

  • Prietenos cu mediul – fiind lichid diluat, se foloseste o cantitate mult mai mica de sapun pentru spalarea mainilor, ceea ce reduce cantitatea de sapun care ajunge in mediu, dar si cantitatea de apa necesara clatirii acestuia.
  • Cost eficient – Studiile arata ca poti consuma o cantitate mai mica de sapun spuma fata de cel lichid, iar beneficiile sunt aceleasi. Asta inseamna ca vei avea o cantitate de sapun care va dura mai mult timp si iti va scadea costurile achizitionarii unui nou sapun. De aici, se poate deduce si caracterul durabil.

.

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!