Dispenser dezinfectant

Cauti dispenser dezinfectant? Iti oferim o gama larga de dozatoare si dispencere pentru dezinfectanti, de mai multe tipuri.Atunci cand alegi un dozator pentru dezinfectant de maini, este foarte important sa tii cont de locurile in care il vei amplasa, deoarece astfel iti poti da seama de specificatiile care iti sunt necesare.In industria alimentara, in zonele in care igienzarea se face inclusiv pe pereti, e recomandat sa alegi un dispenser dezinfectant manual din inox

 

sau un dispenser dezinfectant din plastic. Motivul este simplu: dozatoarele cu senzor includ mecanisme electronice, care se defecteaza atunci cand intra in contact cu apa sau cand sunt amplasate in medii cu umiditate ridicata.

Dispencerele de dezinfectant cu senzor sunt recomandate in domenii cu igiena critica, precum domeniul medical sau pharma. Evident, implementarea unor dozatoare automate cu senzor este un lucru benefic in orice mediu, deoarece face procesul de dezinfectare a mainilor extrem de eficient, datorita dozarii precise a cantitatii optime de gel dezinfectant.

Atunci cand nu esti sigur daca ai nevoie de un dispenser de dezinfectant cu senzor sau manual, ne poti contacta si te vom indruma spre solutia optima pentru sanatatea ta si a colegilor tai.


Restrange descrierea

...Vezi mai mult
Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!