Dozatoare dezinfectant | Dispenser dezinfectant - Sterge.ro

Dozatoare dezinfectant

Cauti dispenser dezinfectant? Iti oferim o gama larga de dozatoare si dispensere pentru dezinfectanti, de mai multe tipuri.

Atunci cand alegi un dozator pentru dezinfectant de maini, este foarte important sa tii cont de locurile in care il vei amplasa, deoarece astfel iti poti da seama de specificatiile care iti sunt necesare.

In industria alimentara, in zonele in care igienzarea se face inclusiv pe pereti, e recomandat sa alegi un dispenser dezinfectant manual din inox sau un dispenser dezinfectant din plastic. Motivul este simplu: dozatoarele cu senzor includ mecanisme electronice, care se defecteaza atunci cand intra in contact cu apa sau cand sunt amplasate in medii cu umiditate ridicata.

Dispenserele de dezinfectant cu senzor sunt recomandate in domenii cu igiena critica, precum domeniul medical sau pharma.

Filtreaza
0 filtre active

Evident, implementarea unor dozatoare automate cu senzor este un lucru benefic in orice mediu, deoarece face procesul de dezinfectare a mainilor extrem de eficient, datorita dozarii precise a cantitatii optime de gel dezinfectant.

Indiferent în ce industrie vă aflați, curățenia ar trebui să fie cea mai importantă. Angajații vor să știe că atunci când vin la muncă, sunt protejați de posibile boli.

Bacteriile dăunătoare pot trăi în cele mai improbabile locuri și pot fi transferate cu ușurință de la persoană la persoană. Dezinfectanții pentru mâini pot reduce riscul răspândirii infecțiilor gastrointestinale și respiratorii între colegi.

Dispenserele utilizate impreuna cu dezinfectantul de mâini au un agent de combatere al bacteriilor mai puternic decât săpunul de mâini. Acest lucru este extrem de important pentru siguranța la locul de muncă. Nimănui nu-i place să ia liber din cauza unei posibile îmbolnăviri. Prin utilizarea unui dezinfectant pentru mâini, nu numai că germenii pot fi eliminați, dar și se va reduce și numărul zilelor de concediu medical al angajaților dvs. Astfel, aveți o soluție pentru combaterea absenteismului pe caz de boală. De aceea, achiziționează dispenserele pentru dezinfectantul de mâini și plasează-l în locuri strategice: la intrare în clădire, la toaletă, la bucătărie.

Cu dozatoarele de dezinfectant, cantitatea de dezinfectant care se distribuie este aceeași de fiecare data și optimizează posibila risipă. Cu ajutorul dispenserului, este eliberată cantitatea necesară unei dezinfectări corecte. În cazul în care dezinfectantul nu este plasat în dispensere, utilizatorii vor consuma posibil mai mult decât vor avea nevoie, turnând din recipient o cantitate prea mare. Din acest motiv, dezinfectantul care altfel ar putea fi folosit pentru o zi poate fi utilizat timp de două până la trei zile cu dozatoare de dezinfectant. Acest lucru va scădea costurile pe termen lung.

Menținerea locului de muncă curat și sănătos este importantă pentru toți angajații și chiar pentru productivitatea companiei.

Atunci cand nu esti sigur daca ai nevoie de un dispenser de dezinfectant cu senzor sau manual, ne poti contacta si te vom indruma spre solutia optima pentru sanatatea ta si a colegilor tai..

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!