Sapun lichid profesional | Sapunuri lichide - Sterge.ro

Sapun lichid

Pielea noastra este zilnic atacata de diversi agenti, cum ar fi vremea uscata, soare arzator, vreme rece si mai ales, bacterii si murdarie. Secretul unei vieti sanatoase porneste de la igiena mainilor, find partile corpului cu care desfasuram cele mai multe activitati zilnice, acasa, la munca, in trafic, in sala de sport.

Filtreaza
0 filtre active

Igiena mainilor devine critica mai ales in zone precum spitale, cabinete medicale, industria alimentara, restaurante tocmai pentru a preveni transmiterea infectiilor.

Sapunul lichid. Spre deosebire de un sapun solid, sapunul lichid pastreaza zona chiuvetei mult mai curata, fara reziduuri. Mai mult, sapunul lichid poate fi utilizat impreuna cu un dispenser, ceea ce creste nivelul de igiena, dar scade si costurile prin dozarea acestuia potrivita, In plus, de cele mai mule ori, sapunul lichid poate contine si emolienti de hidratare a mainilor pentru a preveni uscarea lor.

Avantajele sapunului lichid:

  • Săpunul lichid reduce schimbul de germeni între utilizatori.Deoarece nimeni nu atinge săpunul, nu există risc de răspândire a germenilor.
  • Săpunul lichid este convenabil de utilizat. Spre deosebire de săpunurile solide, un săpun lichid nu se înmoaie niciodată.
  • Săpunul lichid tinde să creeze o spumă mai bogată. Acesta este unul dintre factorii pentru care mulți oameni preferă săpunul de bar.
    Săpunul lichid conține un nivel de pH mai scăzut decât săpunul de solid și este astfel mai blând și potrivit pentru persoanele cu pielea sensibilă.
  • De asemenea, este capabil să rețină mai mult de 30% din umiditatea naturală a pielii și astfel săpunul lichid este bun și pentru pielea uscată.

.

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!