Dispensere hartie | Dozatoare profesionale | Dozator sapun lichid si dezinfectant - Sterge.ro

Dispensere profesionale

Produsele de îngrijire au devenit indispensabile, impunând soluții flexibile și practice de dozare. Dispenserele puse la dispoziție către dumneavoastră  sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele și pot fi făcute destinate pentru produse variate – săpunuri lichide, dezinfectant de mâini, șampon, gel de duș, hârtie igienică, prosop hârtie etc., în funcție de nevoile dvs.

Filtreaza
0 filtre active

De asemenea, au un design exclusivist, care oferă o imagine premium toaletei, care vă încântă experiența vizitatorilor.

Dispenserele sunt ușor de curațat și utilizat, limitând creșterea bacteriilor. Utilizarea acestor dispensere au beneficii de ordin economic, fiind sisteme de dozare, care porționează produsul și limitează pierderile și cu 40 % față de alte produse.

Dispenserul de prosoape: Utilizarea unui dispenser pentru prosoapele de hârtie ajută la menținerea prosoapelor îngrijite, uscate și fără contaminare. De asemenea, contribuie la reducerea deșeurilor prin dozarea prosoapelor pe unul câte unul. Deși utilizatorii pot folosi mai mult de unul, este probabil să utilizeze mai puțin decât ar putea utiliza atunci când se servesc dintr-o grămadă de prosoape de hârtie de pe un blat. Această opțiune, de a așeza prosoapele de hârtie pe blat, deși arată atractiv și luxos, implica riscul ca prosoapele de hârtie să devină umede pe măsură ce prind picurările de la alți utilizatori și stropi de la robinete.

Dispenserul de hârtie igienică: Utilizrea unui dispenser pentru hârtia igiencă vă ajută să oferiți o soluție igienică și plăcută vizitatorilor dvs., dar, de asemenea, ajută la a ține rola de hârtie departe de eventuale contaminări încrucișate, cum ar fi praful și umezeala, și împiedică plasarea acesteia pe alte suprafețe, cum ar fi rezervoarele de wc, unități sanitare, pervazuri și pardoseli. Acest lucru nu numai că arată inestetic, ci prezintă și o imagine slabă clienților. În același timp,  sunt și ușor predispuse la furt. Dispenserele pot ajuta, de asemenea, la reducerea cantității de hârtie igienică folosită, pentru a reduce costurile și, de asemenea, pentru a preveni risipa – la urma urmei, cine dorește să folosească o rolă care a căzut pe podeaua toaletei?

Dispenserul de dezinfectant de mâini: Îl poți monta pe perete sau, dacă nu ai această posibilitate, poți opta pentru un dispenser de tip stand, care are o mobilitate crescută și ocupă foarte puțin spațiu. Indiferent de alegerea făcută, oferă clienților sau angajaților tăi oportunitatea de a-și menține mâinile curate și dezinfectate.

Dispenserul de săpun: Dispenserele de săpun sunt eficiente și păstrează curățenia în jurul chiuvetei, fară a lăsa reziduuri. Dozează cantitatea optimă de săpun pentru o utilizare corectă, astfel încât costurile sunt reduse, și este și prietenos cu mediul. Dacă dozatorul este utilizat împreună cu săpunul pentru corp, păr și mâini, acesta vă oferă un avantaj din punct de vedere al spațiului utilizat, fară a mai fi nevoie să aveți 3 sticle de produse diferite.

Dispenserul de șervetele dezinfectante de colac wc: Mențin igiena șervețelelor dezinfectante și oferă o expriență plăcută vizitatorilor..

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!