Lavete profesionale pentru curatenie - Produse igiena Sterge.ro

Lavete profesionale pentru curatenie

Performanta oricarui profesionist depinde in mare masura de uneltele pe care le foloseste. Lavetele profesionale Xwoven si Tork vin in ajutorul tau, datorita calitatilor deosebite pe care le au, fie ca este vorba despre rezistenta la solventi, viteza si capacitatea de absorbtie sau rezistenta la rupere.

De asemenea, daca vorbim despre lavete din microfibra, este foarte important ca ele sa poata fi spalate la masina de spalat rufe si reutilizate de cat mai multe ori, astfel incat costul de utilizare pe care il ofera sa fie cat mai scazut.

Filtreaza
0 filtre active

De asemenea, lavetele de microfibra trebuie sa contina o proportie echilibrata de polyester si poliamida, astfel incat sa nu lase urme pe suprafetele sterse, in special pe cele lucioase ( sticla, inox, plastic lucios etc. ) si sa curete suprafata rapid si utilizand cat mai putin detergent de geamuri sau de suprafete..

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!