Servetele de masa | Servetele de masa colorate - Sterge.ro

Servetele de masa

Indiferent de ocazie, șervetele sunt nelipsite de la orice masă. Chiar dacă le achiziționezi pentru afacerea ta sau pentru uz personal la tine acasă, șervetele de masa au atât un rol practic, igienic, cât și unul estetic.

Filtreaza
0 filtre active

De aceea, iți punem la dispoziție șervetele de masă ideale pentru tine, alaturi de dispenser pentru șervetele de masa, care să iți ofere eficiența în costuri, cât și eleganță.

Șervețelele de hârtie au nenumărate beneficii, în special în restaurante. Cea mai bună parte a șervețelelor de hârtie este că, datorită rentabilității lor, sunt folosite și de întreprinderile mici cu produse alimentare. În afară de industria alimentară și de ospitalitate, șervețelele de hârtie s-au infiltrat bine în spațiile gospodăriei. De la spațiile de bucătărie până la spațiile de locuit, șervețelele de hârtie sunt o sunt nelipsite din majoritatea caselor.

Beneficiile servetelelor de masa:

Accesibile: șervețelele de hârtie sunt într-adevăr accesibile și cu siguranță nu sunt la fel de scumpe ca șervețelele din pânză. Mai mult, șervețelele de hârtie sunt de unică folosință și vă economisesc costurile cu spălarea celor din pânză.

Disponibilitate: sunt ușor disponibile peste tot și vin în modele, culori, calitate și dimensiuni variate. Sunt ușor disponibile peste tot, implicit este nevoie de ele peste tot.

Proaspete și noi de fiecare dată: oaspeții hotelului sau vizitatorii restaurantului ar putea folosi un șervețel nou, fără a se îngrijora de petele reziduale. Nu trebuie să folosiți șervețelele din pânză folosite și apoi spălate. În cazul șervețelelor de hârtie, puteți folosi șervețel proaspăt și fără germeni pentru fiecare utilizare. Acest lucru exclude infecția și îmbunătățește igiena generală.

Utilitate

Scopul pentru care intenționați să utilizați șervețelele va determina, de asemenea, ce tip de șervețele cumpărați. Dacă doriți ca acestea să fie păstrate pe masă, alegeți altele mai dure, care nu se vor rupe când sunt pliate, dar și cele moi, care nu au un efect aspru sau abraziv asupra pielii. Puteți alege șervețele mai ușoare dacă nu intenționați să le pliați..

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!