Prosoape rola derulare centrala, portie cu portie

Un mediu industrial necesita echipament pe masura. De aceea, iti oferim o gama variata de prosoape de hartie industriale, care au proprietati de absorbtie si curatare la un nivel avansat.

Filtreaza
0 filtre active

Le poti utiliza atat in mentenanta a liniilor de productie din industria alimentara,  stergererea mainilor,a suprafetelor si a pieselor murdare de ulei si vaselina, stergerea produsului finit/ambalat, stergeri de suprafete mari acoperite acoperite cu ulei sau apa sau chiar pentru pregatirea suprafetelor care necesita procese ulterioare.

Derulare centrală înseamnă că rola de hârtie va proveni dintr-un distribuitor sau dintr-un punct central al rolei în sine (de aici și aspectul „central” al acesteia). De obicei, este disponibil în rola albastră sau albă de 1, 2 sau 3 straturi, adică numărul de foi pe strat pentru a satisface diferite nevoi de curățare. Ideea este că, în loc să rupă bucăți din rolă, sau în loc să tragă sau să rupă o bucată din rolă, alimentarea centrală vă permite să îndepărtați ușor o bucată de hârtie care vă va fi suficientă pentru a vă curăța și usca mâinile. Desigur, cu cât sunt mai murdare mâinile tale, cu atât este posibil să aveți nevoie de mai multă hârtie, dar alimentarea centrală va oferi un mod mai simplu, mai ușor și mai moale de a extrage hârtia dintr-o rolă.

Rola de hartie cu derulare centrala are și alte beneficii: economisește timp și bani pe rolele de hartie pe care le cumpărați, deoarece teoretic va reduce frecvența și utilizarea rolei existente. Atunci când sunt utilizate într-un dispenser, acestea pot fi instalate și aproape oriunde, deoarece sunt mai plăcute din punct de vedere estetic și, din nou, sunt ușor de extras. Utilizarea redusă a rolelor devine, de asemenea, mai economică și mai ecologică, deoarece în timp ați putea folosi mult mai puțină hârtie. Rolele de hartie cu derularea centrala pot fi cu adevărat la îndemână în medii comerciale precum birouri, restaurante, case de îngrijire, pensiuni și, de asemenea, zone rezidențiale cu copii și animale de companie, cum ar fi pisici și câini, având o vastă utilizare. De asemenea, pot fi montate cu ușurință pe pereți, permițându-le să fie utilizate oriunde, de la băi private la toalete mai mari pentru birouri publice. În cele din urmă, sunt și mai igienice, economisesc spațiu, au o întreținere redusă și sunt așezate astfel încât să fie ușor de curățat rapid mâinile, permițându-vă să mențineți un nivel mai mare de igienă personală, ceea ce este deosebit de important dacă se întâmplă să lucrezi în industria alimentară..

Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!