Role hartie industriala | Hartie industriala albastra | Role industriale - Sterge.ro

Role hartie industriala

Rolele din hartie industriala reprezinta o solutie excelenta pentru stergeri diverse, fie ca este vorba despre stergerea suprafetelor acoperite cu ulei / apa / murdarie, a sculelor si uneltelor, a utilajelor sau chiar a mainilor. Ele pot fi un inlocuitor eficient al carpelor si lavetelor din bumbac.

In functie de industria in care sunt folosite, se vor alege fie role de hartie industriala albastra, fie role industriale albe.

Filtreaza
0 filtre active

In general, in special in industria alimentara, se recomanda utilizarea hartiei industriale albastre, pentru a se putea observa cu usurinta in cazul in care hartia se rupe si ramane pe alimente – culoarea albastra nu se regaseste in general in alimente, cu cateva exceptii.

In industrii precum fabricarea medicamentelor sau in zone de laboratoarea, se recomanda utilizarea lavetelor din hartie industriala alba, deoarece acestea permit observarea cu usurinta a gradului de incarcare, astfel incat acestea sa fie inlocuite atunci cand este nevoie. De asemenea, este de preferat sa se utilizeze rolele din hartie industriala de tip TAD ( Through Air Dried ) de la Tork, dat fiind gradul foarte ridicat de absorbtie, precum si rezistenta sporita pe care acest tip de hartie le are.

In cazul rolelor de hartie industriala 100% celuloza, numarul de straturi influenteaza in mod direct absorbanta si rezistenta lavetelor, insa sunt foarte importante si specificatiile tehnice precum densitatea, calitatea celulozei si modul in care hartia este produsa.

In cazul rolelor industriale Tork de tip TAD, in general, lavetele in 2 straturi sunt suficient de performante pentru marea majoritate a tipurilor de stergeri, fiind superioare chiar si lavetelor din celuloza in 3 straturi.

Din punct de vedere al costurilor, rolele de hartie industriala tip TAD au un cost de achizitie mai ridicat fata de rolele industriale din celuloza 100%, insa, de cele mai multe ori, utilizand rolele industriale de tip TAD, veti face o economie de consum, ceea ce duce la un cost in utilizare mai scazut, atunci cand facem un calcul lunar.

Pentru orice orice informatii sau pentru o recomandare de role de hartie industriala, va stam la dispozitie..

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!