Brașov Power Productivity-eveniment cum nu a mai văzut Productivitatea

”Brașov Power Productivity” – Un eveniment cum nu a mai văzut Productivitatea – Partea 1

Brașov-Power-Productivity

În data de 9 august 2023, la ora 9, pe iarba moale și umedă de la Căsuța cu Atelier de lângă Râșnov, începea ”Brașov Power Productivity” (BPP), un eveniment în care Echipa Șterge.ro și-a propus să evidențieze impactul în productivitate pe care îl au echipamentele de protecție în muncă și produsele de curățenie și igienă.

Și ne-am propus să facem asta prin exerciții, demonstrații, experimente, socializare și multă voie bună. Și așa a fost! Ne-am bucurat de participanți activi, interesați și implicați în toate activitățile evenimentului. Participanții au venit din București, Curtea de Argeș, Brașov, Râșnov și Hunedoara. Iar în urma feedback-ului primit, pentru ei a meritat fiecare kilometru parcurs pentru a ajunge la BPP.  Și asta pentru că au plecat cu foarte multe informații, cu idei și cu noi cunoștințe, oameni cu care pot colabora pe viitor.

Activități BPP

Exercițiu despre eliminarea risipelor din procese – După o rundă de prezentări, a participanților și a organizatorilor, s-a desfășurat un exercițiu în care am simulat un proces de producție. Participanții au ocupat diverse funcții, ca Manager Producție, Dispoziție, Planificare, Customer Service și Operator Producție, iar fiecare funcție a avut de îndeplinit anumite activități specifice funcției.  Scopul echipei era asamblarea unei mașinuțe off-road pentru Client, conform specificațiilor acestuia.

Exercițiul s-a desfășurat în două runde, prima rundă de lucru, în care condițiile nu erau optime pentru o productivitate ridicată și a doua rundă în care pe lângă îmbunătățirile de proces identificate de participanți, au fost introduse echipamente și produse de protecție și curățenie, cum ar fi lavetele umede abrazive de la GOJO, lavetele Sontara Green compostabile, mănuși de protecție cu aderență de la Milwaukee și ochelari de protecție Milwaukee.

exercitiu-reducere-risipe1
exercitiu-reducere-risipe2

Prin îmbunătățirile implementate de participanți s-au redus anumite forme de risipă. Optimizarea fluxului de informații a dus la reducerea timpilor de așteptare și a supra procesării informațiilor. Produsele și echipamentele de protecție și igienă au redus de asemenea timpii de așteptare, defectele, greșelile și manipulările inutile. Reorganizarea ”Fabricii” din exercițiu a dus la reducerea risipelor de transport.

Rezultatul? Îmbunătățirile din proces, eliminarea risipelor și produsele optime pentru protecție și curățenie au dus la o creștere a productivității de peste 50%. La finalul exercițiului Clienții au fost foarte mulțumiți!

Milwaukee Thunderbolt Challenge

La Thunderbolt, participanții au obținut foarte multe informații despre sculele Milwaukee și au descoperit, în mod practic, cât de importante sunt sculele potrivite, în combinație cu mănușile potrivite, în menținerea productivității la un nivel înalt. Provocarea a  fost ca participanții să asambleze un fulger format din părți metalice, utilizând scula și mănușile Milwaukee, într-un timp cât mai scurt. A fost o probă solicitantă dar și extrem de amuzantă și competitivă.

Tema principală a fost evident productivitatea și în concluzie, toată lumea a înțeles cât de mult poate fi afectată dacă nu avem echipamentul potrivit și sculele potrivite.

Milwaukee – mănușile de protecție și aderența

În cadrul acestui stand au fost prezentate mănușile Milwaukee, specificul fiecărui model și modul în care mănușa potrivită pentru o anumită aplicație ne poate ajuta în menținerea productivității la un nivel înalt. Participanții au avut provocarea de a ridica un con metalic, greu, lubrifiat cu foarte mult ulei. Astfel s-a putut observa că utilizând mănușile dedicate pentru activități ce implică aderența, participanții s-au descurcat foarte bine în ridicarea conului, însă cu mănușile dedicate pentru alte aplicații, nu au reușit. Lucru firesc, o mănușă bună la toate activitățile nu este de fapt foarte bună la nici una.

De aceea, este bine să înțelegem ce nevoi are aplicația noastră și să alegem mănușa care ne asigură cel mai ridicat nivel de productivitate. S-a discutat despre mănuși cu aderență, mănuși pentru dexteritate ridicată și mănuși anti-tăiere, toate prezente în gama Milwaukee.

În următorul articol discutăm despre standul unde am tras cu pistolul în ochelarii și vizierele de la Milwaukee, despre standul GOJO-Purell unde experimentele și demonstrațiile ne-au arătat cât de important este să ne protejăm pielea și vă vom prezenta concluziile de la Brașov Power Productivity.

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!