Curățare și dezinfectare dupa un caz COVID-19 - Sterge.ro

Curățare și dezinfectare dupa un caz COVID-19

Zonele publice prin care un individ simptomatic a trecut și a petrecut timp minim, cum ar fi coridoarele, dar care nu sunt vizibil contaminate cu lichide ale corpului, pot fi curățate complet in mod normal.

Toate suprafețele cu care persoana simptomatică a luat contact trebuie să fie curățate și dezinfectate, inclusiv:

  • obiecte care sunt vizibil contaminate cu fluidele corporale
  • toate zonele cu contact ridicat potențial contaminate, precum băi, mânerele ușilor, telefoane, balustrade pe coridoare și scări

Utilizați lavete de unică folosință sau role de hârtie și capete de mop de unică folosință, pentru a curăța toate suprafețele dure, podelele, scaunele, mânerele ușilor și obiectele sanitare, urmând una dintre opțiunile de mai jos:

dezinfectarea-suprafetelor-infectate-cu-COVID-19
  • Utilizați fie o soluție de dezinfectant combinată cu detergent diluat

sau

  • Un detergent casnic urmat de dezinfectare (1000 ppm av.cl.) Urmați instrucțiunile producătorului pentru timp de diluare, aplicare și contact pentru toți detergenții și dezinfectanții

sau

  • Dacă se utilizează un dezinfectant alternativ în cadrul organizației, acest lucru trebuie verificat și să se asigure că este eficient împotriva virusurilor încapsulate.

Evitați crearea de stropi și pulverizare la curățare.

Orice lavete și mopuri utilizate trebuie aruncate și ar trebui să fie introduse în pungi de deșeuri așa cum este prezentat mai jos. Atunci când obiectele nu pot fi curățate cu detergenți sau spălate, de exemplu, mobilier tapițat și saltele, trebuie folosită curățarea cu aburi.

Toate elementele care sunt puternic contaminate cu lichidele corporale și nu pot fi curățate prin spălare trebuie eliminate. Dacă este posibil, mențineți o zonă închisă și asigurați-o timp de 72 de ore. După acest timp, cantitatea de contaminare cu virusul a scăzut substanțial și puteți curăța normal cu produsele obișnuite.

Contacteaza-ne acum pentru a discuta despre nevoile tale specifice de igiena si iti vom face o propunere personalizata.


Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!