Curățarea bucătăriei - lavete de microfibră sau prosoape de hârtie? - Sterge.ro

Curățarea bucătăriei – lavete de microfibră sau prosoape de hârtie?

Curățarea-bucătăriei-–-lavete-de-microfibră-sau-prosoape-de-hârtie-

Păstrarea lavetelor de microfibră în bucătărie poate fi de mare ajutor. Se potrivește nevoilor tale zilnice în bucătărie. Cei mai mulți dintre noi ținem prosoapele de hârtie pregătite pentru a putea șterge scurgerile, uleiul de la gătit sau pur și simplu ca o modalitate la îndemână de a șterge mâinile și suprafețele lipicioase.

Lavetele din microfibră fac cu ușurință același lucru dar elimină deșeurile de hârtie. În loc să folosiți un prosop de hârtie de fiecare dată când se întâmplă ceva, pur și simplu ridicați laveta de microfibră și treceți la curățare. Curățarea cu microfibră este simplă, deoarece țesătura ei specială face curățarea pentru tine.

Lavete microfibră vs cârpe de bumbac

În comparație și cu cârpele din bumbac , lavetele de microfibră sunt mult mai absorbante. Dacă preferi să ștergi vasele manual sau trebuie să o faci pentru că încărcătura mașinii de spălat vase nu este plină, laveta usucă ușor farfuriile fără a lăsa urme sau a deteriora porțelanul.

Nu va lăsa scame pe tacâmurile tale. Nu trebuie să schimbi prosopul de hârtie în mijlocul uscării, deoarece vasul este prea ud și este mai mult o piedică decât un ajutor. O poți folosi de asemeni pentru a șterge vasele de teflon fără a zgâria deloc stratul antiaderent.

lavete-microfibra-vs-carpe-bumbac

Mopurile din microfibră pot șterge scurgerile de pe podele, fără a lăsa reziduuri în urmă. Acest lucru reduce alunecările sau căderile în bucătărie. Curăță mai bine și în mai puțin timp podelele.

Folosirea lavetelor din microfibră pe linoleum sau gresie pentru a șterge apa sau o scurgere de la gătit (sau pur și simplu de la mâncare) este o altă modalitate de a-ți ușura viața în bucătărie. Uleiul se șterge cu ușurință, deoarece microfibra are proprietăți de absorbție a uleiului care captează uleiul în interiorul fibrei până când este spălată. Mai poți folosi aceeași microfibră folosi pentru a șterge în jurul aragazului după prăjire sau după ce ai gătit o masă.

Imagineaza-ți că laveta de microfibră este formată din mii de aspiratoare minuscule care de fapt mătură murdăria de pe suprafață. Este un material excelent pentru curățarea suprafețelor și a aparatelor de bucătărie, chiar și a pieselor arse încăpățânate rămase în partea de jos a prăjitorului de pâine. Economisește atât de mult timp pentru că tot ce trebuie să faci este să ștergi suprafața murdară.

Lavetele din microfibră durează atât de mult încât nu trebuie să le înlocuiești ani de zile. Spre deosebire de prosoapele de hârtie, pe care trebuie să le cumperi constant. Nu numai că, atunci când microfibra este clătită, uleiul și murdăria sunt îndepărtate din fibră pur și simplu cu apă curentă.

Eficiența sporită a lavetelor de microfibră

O lavetă de microfibră bună și întreținută corespunzător curăță, de asemenea, praful, alergenii și bacteriile, astfel încât zonele tale de gătit să fie lipsite de contaminanți.

Un studiu realizat de o universitate din Columbia Britanică a concluzionat că: „lavetele  și mopurile din microfibră, folosite doar cu apă obișnuită de la robinet, sunt eficiente în proporție de 99,94% în îndepărtarea bacteriilor de pe suprafețele netede, în comparație cu cârpele și mopurile convenționale utilizate cu Lysol sau înălbitor. care au fost doar 91,86% eficiente”.

Menții bucătăria curată, economisești timp și efort și chiar ajuți mediul înconjurător (imaginează-ți, nu mai ai nevoie de atât de multe prosoape de hârtie, niciodată!)

Vrei să te convingi? Alege laveta de microfibră potrivita pentru tine!

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!