De ce să folosești covoare antimurdărie în bucătăriile profesionale

De ce să folosești covoare antimurdărie în bucătăriile profesionale

Majoritatea accidentelor de alunecare, împiedicare și cădere care apar în bucătăriile profesionale sunt rezultatul condițiilor periculoase de lucru generate de podea.

Unii dintre factorii care contribuie includ obiceiurile proaste de menaj, absența sau utilizarea incorectă a semnelor de avertizare, încălțămintea necorespunzătoare purtată de angajați și lipsa de atenție a angajatului în timp ce se deplasează prin bucătărie.

covoare-antimurdărie-în-bucătării

Pericolele de cădere nu sunt izolate de bucătăriile profesionale.

De fapt, accidentele de cădere profesională nefatale la locul de muncă au dus la 147.390 de răniri în anul 2018. Potrivit Consiliului Național de Siguranță, căderile reprezintă cauza numărul doi a rănilor nefatale urmate de invaliditate la locul de muncă. Mai mult,  raportează că alunecările și căderile sunt principala cauză a cererilor de compensare a lucrătorilor.

Vestea bună este că pericolele de alunecare, împiedicare și cădere în bucătăriile profesionale pot fi prevenite asigurându-vă că pardoseala este întreținută corespunzător, prin furnizarea de instruire angajaților și cu echipamentul de siguranță adecvat.

Luați în considerare covorașele de bucătărie anti-oboseală

Majoritatea angajaților din bucătărie comerciale stau sau se deplasează într-un spațiu delimitat pentru cea mai mare parte a schimbului lor. Un studiu realizat de Universitatea Loughborough a arătat că disconfort grav la nivelul picioarelor și spatelui, precum și rigiditatea gâtului și umerilor pot apărea după 90 de minute de stat în picioare pe suprafețe dure.

covor_dezinfectant_HYW010001_coba_negru_1

Același studiu a mai constatat că adăugarea de covorașe de bucătărie anti-oboseală a avut un impact semnificativ, benefic asupra sănătății lucrătorilor care trebuie să stea în picioare perioade lungi de timp. Covorașele anti-oboseală sunt concepute pentru a reduce stresul asupra picioarelor și pentru a reduce tulburările membrelor inferioare pentru lucrătorii care stau într-o singură poziție pentru o perioadă lungă de timp.

Deși există și alți factori care contribuie la oboseala picioarelor după perioade lungi de stat în picioare, un covoraș anti-oboseală este o opțiune ușoară și ieftină care poate ajuta la atenuarea disconfortului.

Covorașele anti-oboseală concepute pentru a fi utilizate în bucătăriile comerciale reprezintă o investiție înțeleaptă pentru a proteja lucrătorii. Aceste covorașe au avantajul suplimentar al găurilor de drenaj, precum și al suprafețelor antiderapante pentru a preveni alunecarea și căderile, oferind în același timp confort persoanei care stă pe el.

Beneficiile unui covoraș de drenaj cu găuri

Podelele din bucătăria comercială pot deveni foarte încărcate la un moment dat. Când încercați să terminați o masă de prânz sau cină, picăturile și scurgerile sunt adesea ignorate până când mâncarea este livrată. Acele picături și scurgeri, mai ales dacă sunt uleioase, sunt o rețetă pentru un accident prin cădere.

Din fericire, există o opțiune ușoară și economică pentru a preveni alunecările și căderile, fără a fi nevoie să încetinească timpul de producție. Un covoraș de bucătărie comercial cu orificii de drenaj permite lichidelor și resturilor să treacă prin covoraș. De asemenea, oferă o suprafață anti-alunecare și anti-oboseală care îi va menține pe lucrătorii tăi în siguranță și confortabil în timpul schimbului lor.

Aceste covorașe mențin uscate suprafețele de mers și încălțămintea, reducând șansele de alunecare sau cădere. Odată ce perioada aglomerată s-a încheiat, covorașele pot fi ridicate pentru a accesa podeaua pentru curățare.

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!