Igiena in mediul industrial si impactul asupra mentenantei preventive

Importanța-curățării-și-decontaminarii-industriale

Importanța curățării și decontaminarii industriale

În calitate de proprietar sau manager al unei unități industriale, știți deja importanța maximizării productivității lucrătorilor și a minimizării timpului de nefuncționare pentru întreținere sau reparații, dar știați că ambele pot fi legate direct de curățenia locului dvs. de muncă?

Productivitatea lucrătorilor poate fi influențată de o serie de lucruri – salarii, beneficii și nivelul de bună înțelegere cu leaderii de exemplu – dar știați că lucrătorii care se mândresc cu locul lor de muncă sunt în general mai productivi decât lucrătorii care nu o fac?

Știați că mândria lucrătorilor poate fi direct influențată de condițiile din zonele în care lucrează? E adevarat.

Locurile de muncă curate și sănătoase pot influența, de asemenea, productivitatea menținându-vă angajații sănătoși. În fiecare an, companiile producătoare pierd miliarde de dolari în productivitate din cauza bolilor sau rănilor lucrătorilor, ceea ce este adesea prevenibil.

Curățarea și decontaminarea regulată la locul de muncă elimină acumulările de substanțe chimice periculoase, mucegaiul, poluanții și agenții patogeni care pot avea un impact negativ asupra sănătății angajaților.

Pe lângă îmbunătățirea productivității lucrătorilor, curățarea și întreținerea regulată a uneltelor și echipamentelor industriale pot îmbunătăți eficiența producției prin menținerea mașinilor în stare corespunzătoare de funcționare. O curățare minuțioasă a echipamentelor industriale reduce uzura – menținând echipamentul să funcționeze mai eficient, mai mult timp.

Servicii comune de curățenie industrial

Într-un cadru industrial, există o serie de zone care pot fi contaminate. Unele dintre serviciile comune de curățenie industrială includ:

  • Curățarea echipamentelor și uneltelor uzuale
  • Curățarea conductelor
  • Curățare zonelor de evacuare
  • Curățare cu înaltă presiune
  • Curățarea  tubulaturii
  • Curățarea vaselor și a rezervoarelor
  • Curățare chimică
Servicii-comune-de-curățenie-industrial

Dacă doriți să întelegeți cum puteți economisi timp și bani dar și să aveți un loc de muncă productiv și sănătos, apelați la specialiștii noștri pentru o evaluare gratuită a oportunităților de îmbunătățire.

Au incredere in noi


Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!