Laveta umedă impregnată GOJO – Povestea mea

Laveta umedă impregnată GOJO – Povestea mea

1-Laveta-umedă-impregnată-GOJO-–-Povestea-mea

Salutare! Eu sunt Laveta Impregnată Gojo și în acest moment mă aflu într-un coș de gunoi, într-o fabrică mare din România. Sunt împăcată cu faptul că mă aflu aici, chiar bucuroasă. Pentru că mi-am făcut treaba și mi-am îndeplinit misiunea! Povestea mea începe în Franța. Hai să îți spun povestea mea!

Am fost produsă în Franța, în nordul Franței. Am trecut printr-un proces eficient, de calitate și sigur, care să asigure faptul că eu devin o lavetă foarte bună care să satisfacă nevoile clienților, a celor care mă vor utiliza. Am fost ambalată împreună cu multe alte rude de ale mele și am așteptat în depozit.

Toate discutam și ne gândeam: oare unde și cum vom fi folosite? Și mai ales, cine ne va folosi? Oare va fi un departament de mentenanță, un service auto, un profesionist? Așteptarea nu a durat mult și într-o bună zi paletul meu a fost încărcat într-un TIR și am pornit la drum.

Nu știam unde merg, dar știu că am mers zile întregi. Uneori se deschideau ușile din spate și o parte din noi erau descărcate. Ce norocoase! Urmau să își facă treaba, să fie folosite pentru ceea ce au fost produse. Noi am mers mai departe. Și după multe alte ore, ușile s-au deschis și am fost descărcate. Nu știam exact unde suntem, dar- am auzit ceva de Sibiu. Apropo, noi lavetele impregnate de la GOJO înțelegem orice limbă.

2-tir

Depozitul Șterge.ro

După descărcare am fost introduse în depozit. Era bine, era liniște. Toată ziua îi auzeam pe Alex, al doilea Alex, Walter, Șerban si Ciprian. Din discuțiile lor am aflat că suntem în România, în depozitul Șterge.ro. De la ei am aflat multe informații despre produsele de curățenie, igienă, protecție și siguranță în muncă.

Toată ziua se plimbau printre rafturi și paleți și pregăteau comenzi pentru clienții lor. De fiecare dată când se apropiau de mine speram să mă ia și să mă trimită către misiunea mea. Și într-o bună zi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult timp în depozit pentru că am plecat curând către un client, o fabrică mare de producție din România. Am fost ambalată cu grijă de către Alex și Walter, am fost predată curierului și a doua zi eram la poarta fabricii.

Cineva a venit și a preluat cutiile în care eram și eu. Numele lui este Mircea și este liderul echipei de mentenanță.

3-fabrica-departament-mentenanta

Departamentul de mentenanță

Mircea ne-a dus în biroul de mentenanță și ne-a lăsat pentru puțin timp pe un birou. Cineva l-a întrebat ce este în cutii iar Mircea a spus ceva ce mi-a plăcut foarte mult: ”În aceste cutii se găsește soluția la multe probleme pe care le-am avut! Vă voi explica tuturor imediat.”

Mă bucuram să aud că cineva are încredere în noi, în mine, și în faptul că putem să ne facem treaba, să ne îndeplinim misiunea așa cum trebuie, într-un mod eficace. Apoi Mircea a adunat întreaga echipă de mentenanță și le-a povestit următoarele:

Cu câteva luni înainte a avut loc o intervenție la un utilaj. O componentă importantă a acestuia s-a stricat și echipa de mentenanță a fost nevoită să desfacă foarte multe componente ale utilajului. Fiind un utilaj critic, bottleneck, reparația s-a realizat sub presiunea responsabililor de producție. Voiau să pornească repede utilajul pentru a continua producția.

La finalul reparației, care a implicat câteva ore de lucru cu vaselină, lubrifianți și emulsii, cei din echipa de mentenanță și-au curățat mâinile cu lavetele pe care le aveau atunci, au montat dispozitivele și sculele iar producția a fost reluată. Problema este că la montarea dispozitivelor și sculelor, acestea au fost contaminate cu vaselină și emulsie, substanțe care au ajuns pe produse, lucru care nu trebuia să se întâmple, iar produsele au ajuns mai departe la clienți.

Și s-a primit o reclamație ce a costat fabrica mulți bani și s-a pierdut mult timp pentru a înțelege cauza rădăcină.

4-chei-ruginite

Astfel, au decis să schimbe lavetele pe care le folosește echipe de mentenanță și anumite proceduri ce țin de procesul de mentenanță. De asemenea au stabilit că munca în grabă și sub presiune poate duce la greșeli, astfel reprezentanții producției trebuie să elibereze zona atunci când se realizează o intervenție. Pentru lavete, Mircea ne-a ales pe noi, lavetele umede impregnate de la GOJO. Pentru că a aflat din foarte multe surse că noi suntem cele mai bune lavete pentru ceea ce echipa lui are nevoie. Ștergem diferite tipuri de murdărie, de la vaselină, ulei, unsoare, benzină sau motorină pana la gudron, sigilant, lac și vopsea.

Astfel am ajuns eu în dulapul mobil de intervenție al echipei lui Mircea. Și în câteva zile a sunat alarma! Plecam la o intervenție, un defect mecanic serios, tot la un utilaj critic.

Intervenția

La utilaj membrii echipei de mentenanță au început reparația. Mircea îi supraveghea atent. Fiind o operațiune complicată, s-a implicat și el. Iar operațiunea a fost și de data aceasta una foarte murdară: uleiuri, vaselină, emulsii și altele. La final, înainte de a monta toate dispozitivele, echipa de mentenanță a deschis tubul în care mă aflam și eu.

Am simțit că acesta este momentul meu, acum urma să îmi îndeplinesc misiunea: să curăț murdăria de pe mâinile unor profesioniști!

Și așa a fost. Eu am ajuns chiar în mâinile lui Mircea. El a început să își șteargă mâinile cu mine și la fiecare mișcare era tot mai uimit. Le-a spus colegilor că mâinile lui au ajuns la fel de curate ca după multe minute de spălat cu apă și alte substanțe.

O parte din colegele mele de tub au fost utilizate pentru a șterge unele suprafețe ale utilajului dar și scule din trusa de mentenanță. Același rezultat: toată murdăria dispărea! Acum ei pleacă mulțumiți spre atelierul de mentenanță și fără grijă.

Folosindu-ne pe noi nu mai există riscul de contaminare cu murdărie pe produse. În drum spre atelier, Mircea a ridicat capacul coșului de gunoi adecvat și m-a aruncat spunând: ”Ai făcut o treabă bună!”. Parcă ar fi știut că îl aud.

Eu, laveta umedă impregnată de la GOJO, mi-am îndeplinit misiunea. Vrei să te ajut să ți-o îndeplinești și tu pe a ta?

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!