Petele și urmele persistente – Timp, bani și nervi

Petele și urmele persistente – Timp, bani și nervi

Petele-și-urmele-persistente-–-Timp,-bani-și-nervi

Tu știi petele acelea care nu se duc? Folosești tot felul de substanțe, bureți și lavete și ele totuși rezistă. La un moment dat te obișnuiești cu ele, dar rămân acolo, undeva, agățate. Ca o pietricică în pantof.

Și aceste pete consumă foarte multe resurse, ca timp, bani, nervi și discuții interminabile. Ce urmează să vă povestesc se bazează pe pete reale, prezente pe podeaua unei clinici medicale.

Pata – un subiect fierbinte

După încheierea programului de lucru de la Clinica Medicală, personalul de la curățenie a început treaba. Curățenie generală!  Au respectat principiul de sus în jos și de la colțul cel mai îndepărtat spre ieșire. Au șters geamuri, praful, birouri, au igienizat toaletele și au spălat și igienizat pe jos. Și când treaba era aproape gata, au observat Pata. Pata era de culoare închisă, avea o porțiune ovală și o coadă lungă.

Și au început să șteargă pata, în genunchi, folosind substanța de șters pe care o aveau la îndemână și o lavetă uzuală. Pata se încăpățâna să rămână intactă. Nu dispărea nici măcar puțin din ea. Personalul de la curățenie aștepta un mic semn, o speranță că pata începe să dispară. Nimic!

Au schimbat mai multe substanțe și lavete, au folosit apă caldă, au lăsat substanțele să acționeze. Pata era tot acolo. După jumătate de oră, timp petrecut peste program, și mult efort depus, au abandonat. Poate că vor reuși în ziua următoare să învingă pata.

A doua zi, situația a făcut ca pe lângă pată să treacă unul din managerii clinicii. Și a văzut pata. A fost foarte nemulțumit! Vorbind despre o Clinică Medicală, totul este necesar să fie curat și fără pete. Imediat a pus mâna pe telefon și a apelat un subordonat pe care l-a chemat la locul petei.

Nu a fost o discuție plăcută, discuție care s-a finalizat cu un ultimatum: pata trebuie să dispară curând! Angajatul a apelat un alt angajat ce se ocupă de curățenie. Astfel, o întreagă echipă era în jurul petei.

Și au început iar munca, substanțe, frecat, stat în genunchi…pata rezista. Și a apărut presiunea timpului: în jumătate de oră, Clinica se deschide și vor veni clienții.

Între timp a mai trecut și managerul pe acolo și a exprimat iar nemulțumirea pe care o are și că nu este acceptabil să rămână pata acolo când vor ajunge clienții.

Astfel, vedem cât de multe risipe apar de la o singură pată: timp pierdut, greșeli și discuții aprinse. Deja timpul cumulat al tuturor angajaților ce s-au ocupat de pată a ajuns la câtva ore.

Apoi, costurile pe produsele cumpărate în grabă se adaugă la totalul pierderilor generate de pată. Și asta pentru că nu au existat substanțele și instrumentele potrivite. Dar salvarea lor era pe drum!

Alex de la șterge.ro vine cu soluția

Coincidența face că în acea zi, Alex de la șterge.ro făcea o vizită la Clinică, pentru a le prezenta modul de utilizare a unor produse și a explica anumite principii și acțiuni din aria de curățenie. Când a ajuns, a găsit întreaga echipă din jurul petei. Toți sperau ca el să vină cu o soluție. Și așa a fost: Alex a adus cu el TANEX Power. Un detergent gata de utilizare, cu acțiune puternică de curățare pentru cele mai dificile pete. Îndepărtează cu ușurință urme persistente de pix, marker, adezivi și altele. A pulverizat pe pată TANEX Power și a lăsat câteva secunde să acționeze. Apoi, pentru ștergerea petei, a folosit un mop plat, mult mai potrivit pentru curățenie față de mopurile spaghetti.

Dintr-o mișcare de mop, surpriză! Pata a dispărut. Toți erau uimiți. Părea un fel de magie, dar nu era magie. A fost doar combinația optimă de substanță și instrument de curățenie. TANEX Power a acționat asupra petei iar mopul plat a fost în permanență în contact cu suprafața în momentul ștergerii.

De aceea mopurile plate sunt potrivite pentru curățenia profesională. Pe lângă suprafața mare de contact, ele rețin mai puțină apă și laveta de microfibră de pe talpă se curăță ușor. Spre deosebire de mopurile spaghetti, mopurile plate ajută la o ștergere și igienizare mai bune ale suprafețelor.

Toată lumea a fost fericită, clienții au început să intre în Clinică, pardoseala era foarte curată. O dată cu Pata au dispărut stresul, nervii și risipele generate de aceasta.

Specialiștii sterge.ro vă pot ajuta să alegeți produsele și instrumentele de curățenie optime pentru problemele sau nevoile dumneavoastră. Astfel puteți evita multe risipe, în special de timp si bani.

Tu ai vreo pată persistentă?

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!