Sfaturi simple pentru curățenia de Paște - Sterge.ro

Sfaturi simple pentru curățenia de Paște


Paștele se apropie cu pași repezi și ți-ai dori să ai prietenii și familia în jurul tău, nu-i așa? Gândește-te la toate acele ouă de Paște decorate, ciocolată, mâncare și băuturi.  Sărbătoarea semnifică învierea lui Isus Hristos și modul în care El ne-a dat mântuirea.

În timp ce te pregătești de Paște, nu uita că și suprafețele casei tale contează. Nu ți-ai dori ca cei dragi să te viziteze intr-un spațiu strălucitor?

Acest ghid ușor de curățare de Paște îți va oferi câteva sfaturi pentru a te ajuta să  cureți casa în pregătirea pentru sărbătorile Pascale.

Este importantă curățenia de Paște?

Ei bine, curățenia de Paște este foarte importantă. Trebuie să cureți și zonele pe care în mod normal nu le atingi in curățenia zilnică sau săptămânală.

Dacă ai copii, trebuie să cureți cu atât mai multă atenție. Acest lucru se datorează faptului că au tendința de a vărsa sau arunca alimente în timp ce tu nu te uiți. De asemenea, sărbătorirea într-un spațiu bine curățat îl face plăcut și mai distractiv. Mai mult, ți-ar fi mai ușor să faci curățenie după sărbători.

importanta-curateniei-copii

Ce să faci și ce să nu faci

Iată câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când faci curățenie pentru sărbători:

Suprafețele din casă ar trebui să fie curate și uscate tot timpul. Dacă lăsați suprafețe umede, veți genera mucegai dar și încărcarea cu microorganisme. Acest lucru vă poate compromite aspectul suprafețelor și poate răspândi boli.

  • Nu vă curățați gresia și podelele cu detergenți acizi.
  • Curăță tapițeria pentru a scăpa de praf.
  • Urmează rutina normală de curățare, totuși, o prevezi cu câțiva pași înainte.
  • Înlătură dezordinea din casă de câte ori poți.

Cum te descurci cu asta?

În primul rând, trebuie să ai un plan. Poți alege o zi anume și o aloci curățeniei.

Nu trebuie neapărat să faci curățenie toată ziua. Alegerea unei zile face parte din plan. Este indicat să știi dinainte locurile pe care dorești să le cureți.

Există atât de multe zone pe care ar trebui să te concentrezi:

Curățenia în bucătărie

Probabil că omiți unele zone din bucătărie atunci când faci curățenie într-o zi normală. Curăță frigiderul, în spatele dulapurilor, în spatele congelatorului, cuptoarele, mașina de spălat vase și așa mai departe.

Covoare și carpete

Curățarea de Paște ar trebui să fie momentul perfect pentru a curăța în profunzime covoarele și carpetele. De ce? Pentru că sunt adesea neglijate în timpul curățeniei de rutină.

Întreținerea tapițeriei

Curăță tapițeria pentru a îndepărta praful și petele. Dacă ai huse de canapea și perne, asigură-te că le speli pe toate.

Spălarea ferestrelor

Majoritatea oamenilor uită că și geamurile lor au nevoie de curățare, mai ales în timpul verii. Se acumulează praf și murdărie pe ele, făcându-le neatrăgătoare la vedere. Asigură-te că le cureți în timpul curățeniei de Paște și oferi casei tale un aspect mai luminos și mai plăcut.

În cele din urmă, trebuie să iți urmezi planul și să cureți locurile pe care le-ai cartografiat.

sfaturi-spalarea-ferestrelor

Poți cere pe cineva să se alăture la curățenie ca să nu rămâi singur. De asemenea, copiii pot ajuta cu treburi minore, cum ar fi aranjarea cărților, împachetarea jucăriilor și așa mai departe.

De asemenea, asigură-te că urmezi lista de verificare cu privire la curățenia de primăvară! Multe principii încă se aplică.

Este necesar să ții sub control dezordinea?

Privește în jurul casei tale, există atât de multe lucruri de care nu mai ai nevoie sau de care nu le mai folosești. Sunt doar acolo și au devenit o parte a casei tale. Ar putea fi orice, de la cărți vechi, haine vechi, mobilier vechi, reviste, jucării și multe altele. Acestea sunt denumite „dezordine”.

Fă-ți timp pentru a le curăța și chiar arunca și crează mai mult spațiu în casă. Este foarte necesar să eliminați dezordinea, deoarece acestea tind să ocupe spațiu care ar fi fost folosit în scopuri mai bune.

Deci, curăță-le sau dupa caz scapă de ele.

Concluzie

În general, curățenia de Paște nu este ceva despre care ar trebui să te stresezi. Consider-o doar ca și curățenia obișnuită. Singurul lucru diferit este că vei curăța puțin mai adânc.

Ghici ce? Poți să dai muzică și să te distrezi în timp ce faci curățenie pentru a condimenta lucrurile! Până când termini, vei fi mândră de cât de strălucitoare și frumoasă este casa ta.

Paste Fericit! – ai o sărbătoare grozavă înainte. Asigură-te că te distrezi mult!

Și nu uita, pentru o curățenie ușoară apelează la solutii profesionale de curatenie

paste-fericit

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!