Spălarea vs. dezinfectarea mâinilor - Sterge.ro

Spălarea vs. dezinfectarea mâinilor

Este important să știi când este mai bine să te speli pe mâini și când dezinfectantii de mâini pot fi de ajutor, pentru a te protejeza de noul coronavirus, precum și de alte boli, cum ar fi gripa comună și gripa sezonieră.

cand se ne dizfectam si cand sa ne spalam pe maini

În timp ce ambele servesc un scop, spălarea mâinilor cu apă și săpun ar trebui să fie întotdeauna o prioritate, potrivit CDC. Utilizați soluție de igienizare (dezinfectare) pentru mâini numai dacă săpunul și apa nu sunt disponibile într-o situație dată.

De asemenea, este important să vă spălați întotdeauna pe mâini:

  • după ce ati mers la baie
  • după ce va suflati nasul, tușiși sau strănutati
  • înainte de a mânca
  • după atingerea suprafețelor care ar putea fi contaminate

CDC listează instrucțiuni specifice cu privire la cel mai eficient mod de a vă spăla pe mâini.

Spalarea corecta a mainilor

Recomandări:

  1. Utilizați întotdeauna apă curată. (Poate fi calda sau rece.)
  2. Umpleți-vă mâinile mai întâi, apoi opriți apa și frecati-vă mâinile cu săpun.
  3. Frecați mâinile împreună cu săpunul pentru cel puțin 20 de secunde. Asigurați-vă că vă frecați spatele mâinilor, între degete și sub unghii.
  4. Porniți apa și clătiți-vă mâinile. Folosiți un șervețel curat.

Concluzii:

Dezinfectantul de mâini este o modalitate la îndemână pentru a preveni răspândirea germenilor atunci când nu sunt disponibile săpun și apă. Dezinfectanții de mână pe bază de alcool vă pot ajuta să vă păstrați în siguranță și să reduceți răspândirea noului coronavirus.

Dacă aveți dificultati în a găsi dezinfectant de mână la magazinele dvs. locale, puteți vă puteți face singuri. Ai nevoie doar de câteva ingrediente, cum ar fi alcoolul, gelul de aloe vera și un ulei esențial sau suc de lămâie.

Deși dezinfectantii de mâini pot fi un mod eficient de a scăpa de germeni, autoritățile medicale recomandă spălarea mâinilor, ori de câte ori este posibil, pentru a vă menține mâinile libere de viruși  și alți germeni.

Dezinfectant maini

Contacteaza-ne acum pentru a discuta despre nevoile tale specifice de igiena si iti vom face o propunere personalizata.


Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!