Sustenabilitate sau reducere de costuri? Raspunsul nostru – Dispenserele cu senzor

În funcție de tipul utilizat, dispenserele de prosoape de hârtie se pot dovedi o resursă costisitoare în special în toaletele cu trafic ridicat.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a reduce costurile de utilizare a prosoapelor de hârtie în toaletele din unitatea Dumneavoastră, țineți cont de câteva observații.

dispensere-senzor

Luați în considerare abandonarea prosoapelor pliate

Dacă în prezent aveți dispensere care primesc prosoape de hârtie pliate (în diferitele lor forme), nu mai utilizați acea metodă de distribuire. În timp ce utilizatorii pot percepe acele prosoape ca fiind mai moi și de mai bună calitate decât prosoapele de hârtie natur, ei tind să le irosească fără să se gândească la asta.

Oamenii iau adesea mai mult decât au nevoie, fie ca să-l folosească pe loc, fie să ia cu ei și, în multe cazuri, folosesc doar o mică parte din prosopul propriu-zis înainte de a-l arunca.

Pe lângă cheltuielile cu prosoapele de hârtie în sine, utilizarea lipsită de control duce la mai multă întreținere și, la rândul său, la costuri mai mari ale forței de muncă, stocul de prosoape de hârtie având nevoie constantă de înlocuire. Sistemul cel mai practic, aflat în portofoliul multor producători este cel cu prosoape în rolă cu dispunere orizontală.

Prosoape pliate vs dispenser de prosoape rulante

Luați în considerare înlocuirea sistemului dvs. de prosoape pliate cu un dispenser de prosoape rulante. Discutați cu specialiștii noștri despre contractele extinse sau închirierea șiștemelor de dispensare pentru a ajuta ca schimbarea să fie cât mai ușoară și cât mai eficientă din punct de vedere al costurilor pe termen lung.

În timp ce folosirea unui dispenser mecanic va ajuta la reducerea cantității de prosoape de hârtie pe care utilizatorii le folosesc, ar trebui să observați și mai multe reduceri de costuri cu o combinație de prosoape rulate și dispensere cu utilizare controlată, fără atingere.

Dacă utilizați o astfel de combinație, grupul nonprofit de mediu Green Seal estimează că ar trebui să vă bucurați de o scădere cu 25 la sută până la 35 la sută a utilizării prosoapelor de hârtie (deoarece utilizatorii nu vor lua atât de multe porții ca în cazul prosoapelor pliate, mai ușor de accesat). Conform Green Seal, prosoapele în rola cu dispunere orizontală necesită cu 80 la sută mai puține ambalaje și, de obicei, ocupă o suprafață mult mai mica de stocare decât alte role standard (cele cu derulare centrală). Selectați prosoape rulante cu o lungime cât mai mare (150 până la 300 metri).

Folosirea acestei metode va economisi forța de muncă și costurile de întreținere (ca să nu mai vorbim de acumularea deșeurilor), deoarece dozatorul restricționează cantitatea de hârtie pe care utilizatorul o ridică la o utilizare. De asemeni,  reumpleți dozatoarele cu rolă de prosoape mult mai rar decât în cazul dozatoarelor cu prosoape pliate și primiți mai puține plângeri ale clienților cu privire la lipsa aprovizionării.

Dacă utilizați un sistem automat, aveți nevoie de baterii pentru a opera unitatea. Cu toate acestea, în zilele noastre bateriile durează mai mult și, în funcție de cantitatea de utilizare în unitatea Dumneavoastră, ar trebui să fie nevoie să înlocuiți bateriile doar la fiecare unul sau doi ani.

Faceți alegerea corecta

Reducerile potențiale de costurile din utilizarea prosoapelor rulate în locul prosoapelor pliate vor varia în funcție de unitate și locație.

Discutați cu specialiștii nostri pentru a vă face o idee despre reducerile de costuri, care vor depinde de modelele de utilizare și de costurile forței de muncă precum și ale prosoapelor de hârtie. Puteți măsura impreună cu ei și reducerile asupra amprentei de carbon pe care schimbarea metodei de dispensare le aduc.

Ați putea economisi peste 58% din costurile forței de muncă folosind rulouri de prosoape de hârtie în detrimentul prosoapelor pliate, conform unui studiu din 1996 al consultantului Nancy Vandenberg, pentru Consiliul de Reducere și Reciclare a Sursei din California din Alameda County.

Pentru mai multe informații despre acest studiu, vizitați www.conservatree.org/paper/PaperTypes/tissuenvb.shtml.

2-Adoptarea-standardelor-de-consens-ISO

Indiferent de metoda de distribuire a prosoapelor pe care o alegeți, asigurați-vă că metoda se potrivește cel mai bine unității Dumneavoastră. și că va avea ca rezultat economii de costuri pe termen lung.

Pentru o mai bună imagine asupra îmbunătățirii costurilor apelați la calculatorul nostru de consum pe care îl găsiți aici.

Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!