Racleta / Razuitor manual pentru aluat sau creme, 150 mm, IGEAX 1120, albastru, flexibil, rezistenta la 80 °C pentru industria alimentara, certificata HACCP, FDA
Racleta / Razuitor manual pentru aluat sau creme, 150 mm, IGEAX 1120, albastru, flexibil, rezistenta la 80 °C pentru industria alimentara, certificata HACCP, FDA
fisa tehnica
Informatii tehnice:
CARACTERISTICILE PRODUSELOR IGEAX
• Durabilitate, rezistenta la temperaturi ridicate
• Nu retin apa, uscare rapida
• Pot fi sterilizate manual sau in autoclav
• Realizate numai cu materii prime aprobate pentru uz in industria alimentara
• Suport din polipropilena, usor de curatat
• Fabricate din PP si PBT – nu exista riscul ruginirii
• Perii din PBT Ecoclean, rezistenti la acizi si produse alkaline, rezistent la detergenti
• Produse eco-sustenabile deoarece sunt 100% reciclabile la sfarsitul vietii.
• Gama de culori conform HACCP
| Brand | |
|---|---|
| Culoare | Albastru  | 
		
| Dimensiuni | 150 x 95 x 1  | 
		
| Material | PP (polipropilena)  | 
		
| Rezistenta termica | min -20 / max 100 C°  | 
		
| Ambalare | 24 bucat/bax  | 
		
| Standarde | in conformitate cu:  | 
		
| Informatii de folosire | • Folositi intodeauna un produs in stare buna, curat, cu suportul intact si cu perii in ordine.  | 
		
Fii primul care adauga o recenzie la „Racleta / Razuitor manual pentru aluat sau creme, 150 mm, IGEAX 1120, albastru, flexibil, rezistenta la 80 °C pentru industria alimentara, certificata HACCP, FDA”
Trebuie sa fii autentificat pentru a publica o recenzie.


	







							
Recenzii
Nu exista inca recenzii.