Bocanci de protectie UVEX X-TENDED, ESD, S3, SRC, forma anatomica, bombeu si lamela anti-perforatie din compozit, brant din spuma - Sterge.ro

Bocanci de protectie UVEX X-TENDED, ESD, S3, SRC, forma anatomica, bombeu si lamela anti-perforatie din compozit, brant din spuma

Bocanci de protectie UVEX X-TENDED, ESD, S3, SRC, forma anatomica, bombeu si lamela anti-perforatie din compozit, brant din spuma

591.08lei + TVA pereche

Bocanci de protecție S3 SRC ESD,  Uvex X-TENDED, oferă un suport optim pentru mișcările individuale, sunt ergonomici si au forma anatomica.
Este fabricat din materiale sintetice ultra-ușoare, partea superioară din micro velur, iar in interior căptușeală din plasă ventilată, brant din spuma, bombeu si lamela antiperforatie din compozit.
Talpa, ergonomica, este din poliuretan cu dublă densitate, cu rezistență la alunecare (SRC).
Suportul medial și lateral al piciorului este conceput pentru a oferi o protecție suplimentară împotriva răsucirii gleznei, stabilizând și ghidând piciorul, asigurând în același timp protecție la impact.
Respectă cerințele ESD cu rezistență sub 35 megaohm si Standardul EN ISO 20345: 2011 S3 SRC.

Goleste

Respectăm cele mai înalte standarde:


Recenzii

Nu exista inca recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie la „Bocanci de protectie UVEX X-TENDED, ESD, S3, SRC, forma anatomica, bombeu si lamela anti-perforatie din compozit, brant din spuma”

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!