Cum alegi manusile de protectie potrivite pentru activitatea ta ? - Sterge.ro

Cum alegi manusile de protectie potrivite pentru activitatea ta ?

Leziunile mâinilor sunt unele dintre cele mai frecvente leziuni la locul de muncă în toate industriile, iar marii producători oferă soluții de protecție a mâinilor cu rezistențe diverse: la tăieturi, abraziuni, impacturi, expuneri chimice și o varietate de alte pericole. În plus, este important să găsiți dimensiunea corectă pentru a asigura nivelurile optime de confort și tactilitate.

Mărimea mănușilor măsoară în centimetri, așa că tot ce aveți nevoie este o unealtă de măsurare pentru a găsi mărimea potrivită.

Cum imi masor mana ?

Pentru a afla dimensiunea mănușii, înfășurați o bandă de măsurare în jurul celei mai late părți a mâinii, care se află chiar sub deget și excluzând degetul mare.

Pentru această măsurare, cel mai bine este să folosiți mâna dominantă, așa că măsurați-vă stânga dacă sunteți stângaci și invers.

Apoi măsurați de la vârful degetului mijlociu până la baza mâinii. Odată ce aveți ambele măsurători, utilizați cea mai mare dintre cele două pentru a determina dimensiunea corectă a mănușii de protectie

Cum stiu ce marime de manusa sa aleg ?

Mai jos veți găsi mărimile după număr, precum și mărimile literelor:

Dacă mâna ta măsoară 16.5-17.8 cm, alege mărimea 7, S.

Dacă mâna ta măsoară 17.8 – 20.3 cm, alege mărimea 8, M.

Dacă mâna ta măsoară 21.6 – 22.8 cm, alege mărimea 9, L.

Dacă mâna ta măsoară 22.8 – 25.4, alege mărimea 10, XL.

Dacă mâna ta măsoară 25.4 – 28cm, alege mărimea 11, XXL.

Ce fel de protectie ofera manusile?

Mănușile profesionale sunt concepute pentru a menține confortul și dexteritatea fără a reduce productivitatea și protecția.

MĂNUȘI CU PROTECȚIE MECANICĂ:

Cei care lucrează în medii industriale sunt expuși la nenumărate riscuri la locul de muncă și sunt mai susceptibili de a suferi răni care includ tăieturi, arsuri și expunerea la lichide sau gaze toxice. Mănușile mecanice oferă o protecție fiabilă împotriva tăieturilor și abraziunii, respingând în același timp materialele uleioase pe care lucrătorii le întâlnesc adesea în mediile industriale.

MĂNUȘI CU PROTECȚIE CHIMICĂ:

Înțelegerea relațiilor și combinațiilor chimice complexe este semnificativă atunci când se protejează împotriva pericolelor chimice. Lucrătorii trebuie să fie, de asemenea, protejați de contaminare, inclusiv vapori, pulverizare, stropire și imersie, pe lângă expunerea prin inhalare sau absorbție pe piele. Mănușile cu protectie chimică protejează împotriva unei varietăți de interacțiuni chimice și reduc permeabilitatea, degradarea și penetrarea.

MĂNUȘI CU PROTECȚIE LA IMPACT:

Mănușile cu rezistență la impact protejează lucrătorii dintr-o varietate de industrii împotriva rănilor prin impact, inclusiv petrol și gaze, minerit sau construcții și îndeplinesc standardul ANSI / ISEA 138-2019, ceea ce înseamnă că echipamentul dvs. de protecție este „Construit pentru impact”.

MĂNUȘI DE PROTECȚIE DE UNICĂ FOLOSINȚĂ:

Create special pentru a menține confortul și productivitatea. Indiferent dacă aveți nevoie de mănuși cu atingere ridicată, multifuncționale, robuste, cu risc ridicat sau pentru mediu controlat, mănușile profesionale de unică folosința din portofoliul nostru iți stau la dispoziție.

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!