Manipulare, depozitare și aruncare deșeuri COVID-19 - Sterge.ro

Manipulare, depozitare și aruncare deșeuri COVID-19

Deșeuri din posibile cazuri și curățarea zonelor în care au fost posibile cazuri (inclusiv țesături și lavete de unică folosință):

  1. Ar trebui să fie introduse într-o pungă de gunoi de plastic și legate atunci când punga este plina.
  2. Sacul de plastic trebuie apoi plasat într-o a doua pungă și legat.
  3. Ar trebui să fie plasat într-un loc adecvat și sigur și marcat pentru depozitare până la cunoașterea rezultatelor testelor individuale.

Deșeurile trebuie depozitate în siguranță și ferite de copii. Nu trebuie să vă puneți deșeurile în deșeuri comunale până când nu se cunosc rezultatele testelor negative sau depozitarea deșeurilor timp de cel puțin 72 de ore.

  • dacă individul se dovedește negativ, acest lucru poate fi inclus cu deșeurile normale
  • dacă individul se dovedește pozitiv, apoi păstrați-l timp de cel puțin 72 de ore și puneți-l la dispoziție cu deșeurile normale
deseuri

Dacă depozitarea timp de cel puțin 72 de ore nu este adecvată, aranjați colectarea ca deșeuri infecțioase din categoria B, fie de către autoritatea locală de colectare a deșeurilor, în cazul în care în prezent colectează deșeurile dvs., fie de altfel de către un contractant de deșeuri clinice de specialitate. Acestea vă vor furniza pungi de deșeuri clinice portocalii pentru a vă plasa pungile astfel încât deșeurile să poată fi trimise pentru un tratament adecvat.

Contacteaza-ne acum pentru a discuta despre nevoile tale specifice de igiena si iti vom face o propunere personalizata.


Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!