Recomandări generale pentru curățare și dezinfectare - Sterge.ro

Recomandări generale pentru curățare și dezinfectare

Curățați și dezinfectați zilnic suprafețele cu expunere la atingere ridicată în zonele comune (de exemplu, tastaturi, mese, scaune cu spătar dur, întrerupătoare de lumină, telecomenzi, mânere, birouri, toalete, chiuvete, mânere de frigider, balustrade, butoane de ridicare și întrerupătoare)

Cum curățați și dezinfectați suprafețele

dezinfectarea-podelelor-si-a-pardoselilor
  • Purtați mănuși de unică folosință atunci când curățați și dezinfectați suprafețele. Mănușile trebuie aruncate după fiecare curățare. Dacă se folosesc mănuși reutilizabile, aceste mănuși ar trebui să fie dedicate curățării și dezinfectării suprafețelor pentru COVID-19 și nu trebuie utilizate în alte scopuri. Consultați instrucțiunile producătorului pentru produsele de curățare și dezinfectare utilizate. Curățați mâinile imediat după îndepărtarea mănușilor.
  • Dacă suprafețele sunt murdare, trebuie curățate folosind un detergent sau săpun și apă înainte de dezinfectare.
  • Pentru dezinfectare, soluțiile alcoolice cu cel puțin 70% alcool și cei mai frecventi dezinfectanti înregistrati în EPA ar trebui să fie eficiente. Asigurați-va că produsul nu depășește data de expirare. Produsele chimice neexpirate vor fi eficiente împotriva coronavirusurilor atunci când sunt diluate corespunzător.

Se preconizează că produsele cu agenți patogeni virali emergenți aprobați de EPA vor fi eficiente împotriva COVID-19 pe baza datelor pentru virușii mai greu de omorât. Urmați instrucțiunile producătorului pentru toate produsele de curățare și dezinfectare (de exemplu, concentrare, metodă de aplicare și timp de contact etc.).

Contacteaza-ne acum pentru a discuta despre nevoile tale specifice de igiena si iti vom face o propunere personalizata.


Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!