Role hartie traditionala - Produse igiena Sterge.ro

Role hartie traditionala

Rolele din hartie industriala 100% celuloza reprezinta o o solutie economica pentru o varietate de stergeri de lichide, uleiuri si murdarie grosiera. Aceste role industriale din hartie 100% celuloza sunt disponibile cu mai multe specificatii tehnice, in functie de necesitati si bugete.

Criteriile de diferentiere ale rolelor de hartie industriala sunt:

1. Numarul de straturi ale hartiei industriale – rolele pot avea 1, 2 sau 3 straturi.

Filtreaza
0 filtre active

Acest aspect influenteaza gradul si capacitatea de absorbtie ale lavetelor din hartie, precum si rezistenta lor la rupere. Cu cat hartia industriala la rola are mai multe straturi, cu atat ea este mai performanta. Este foarte important insa sa alegeti acea hartie industriala care se preteaza nevoilor dumneavoastra, pentru a evita risipa si costurile aferente acesteia. De foarte multe ori, din obisnuinta cu produsele de calitate inferiora, multe companii tind sa doreasca direct hartia industriala in 3 straturi, desi rolele in 2 sau chiar 1 strat ar fi fost suficiente pentru nevoile lor. In acest sens, va stam mereu la dispozitie cu consultanta gratuita.

2. Dimensiunea rolelor si dimensiunea lavetelor de hartie – inaltimea rolelor ( respectiv latimea lavetei din hartie ) variaza de la 19.8 cm la 38 cm, pentru a acoperi o serie larga de nevoie de stergere. Dimensiunea rolelor industriale, alaturi de numarul de straturi, au cel mai mare impact asupra costurilor, motiv pentru care alegerea lor este foarte importanta. Din nou, din obisnuinta, utilizatorii hartiei industriale tind sa solicite dimensiuni cat mai mare ale rolelor si ale lavetelor ( ex: 34 x 38 cm ). In realitate insa, in putine cazuri chiar, ei ajung sa utilizeze maxim 70% din suprafata unei lavete, iar diferenta ajunge deseu neutilizat. Acest lucru se transforma in risipa si pierdere pentru companie, iar acolo unde exista consumuri mari cu aceste role, pierderile respective reprezinta sume semnificative. Recomandarea noastra este ca intotdeauna sa incercati utilizarea unei lavete de dimensiuni mai mici initial, iar in cazul in care constati ca nu este suficienta, sa treceti pe lavete industriale din hartie de dimensiuni mai mari.

3. Materia prima si densitatea – materia prima are un impact foarte mare in performanta oferita de rolele de hartie, deoarece exista diferente intre “rolele mama” de celuloza 100%. O celuloza de calitate superioara, produsa pentru industrie, este diferita de cea folosita pentru o hartie ieftina ( ex: prosoapele din hartie pentru  bucatarie, variantele ieftine ). De asemenea, densitatea celulozei este un alt factor foarte important, avand impact atat in gradul de absorbtie, cat si in rezistenta hartiei. Rolele din hartie industriala pe care le distribuim sunt testate in medii industriale, pentru diverse sarcini, astfel incat sa ofere cea mai buna experienta.

4. Culoare hartiei – in general, poate fi alb sau albastru. Hartia industriala de culoare albastra, aprobata pentru contactul cu alimentele, este solutia recomandata pentru industria alimentara. Culoarea albastra nu se regaseste in mod natural in marea majoritate a elementelor, ceea ce o face foarte usor de observat in cazul in care ramane pe un produs. Hartia industriala de culoare alba este recomandata in medii in care este foarte important sa se observe cand hartia s-a incarcat cu murdarie, pentru a o schimba exact la momentul potrivit ( ex: in industria farmaceutica )..

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos