Software Securitatea şi Sănătatea Muncii – Soluţii Digitale - Sterge.ro

Fie că ești angajat, angajator, inspector SSM, specialist HR angajat intr-o firmă autorizată SSM | PSI, această platformă este pentru tine.

Intră in comunitatea digitală SSM.ro și folosește cu încredere în cadrul firmei tale prima Platformă / aplicație software de management a documentelor și instruire a angajaților in domeniul SSM.

Fie că ești angajat, angajator, inspector SSM, specialist HR angajat intr-o firmă autorizată SSM | PSI, această platformă este pentru tine.

Intră in comunitatea digitală SSM.ro și folosește cu încredere în cadrul firmei tale prima Platformă / aplicație software de management a documentelor și instruire a angajaților in domeniul SSM.

Platformă digitală pentru managementul documentelor și activităților de SSM | PSI

Instruire SSM online de pe smartphone

Aplicație SSM mobilă. Fiecare angajat poate accesa aplicația / platforma SSM.ro de oriunde s-ar afla, pentru a parcurge instruirile online ssm / protecția muncii / psi, pentru a fi informat și testat și pentru a avea acces la propriile documente.

Instruire SSM de pe laptop/computer

Aceste dispozitive conectate online la internet sunt suficiente pentru a crea și emite documentele electronice de SSM / PSI necesare în caz de control ITM / ISU.

Instruire SSM online pe bază de email

Pentru a putea utiliza aplicația SSM, pentru protecția muncii și psi, fiecare angajat / colaborator are nevoie doar de un cont de email.

Platformă SSM | Protecția Muncii - Aplicație pentru managementul activităților și documentelor de Securitate și Sănătate în Muncă | PSI | HR

SSM.ro, Aplicația SSM este noul partener al firmei tale și al angajaților tăi. Pe noua platformă SSM, semnătura electronică este pusă la dispoziția salariaților direct, printr-o simplă apăsare de buton și fără nici o altă formalitate iar emiterea, semnarea electronică, transmiterea, punerea la dispoziție sau arhivarea documentelor tale, precum și instruirea SSM online a lucrătorilor la distanța, au de acum o soluție profesională : SSM.ro – viitorul este cu un pas mai aproape.

Semnătură electronică SSM, Fișă de instruire SSM electronică un real ajutor pentru viitor

Procesare semnătură electronică

Semnare electronică fișe SSM. Codul semnăturii electronice este încărcat inițial în platformă și procesat direct prin SSM.ro, nefiind necesar tokenul de semnare.

Fără birocrație, Digitalizare semnare fișe SSM

Inspectorii de protecția muncii / psi nu mai trebuie să aloce timp strângerii sau punerii la dispoziție a documentelor necesare efectuării controalelor sau cercetării evenimentelor.

Fără deplasări la ITM / ISU

Angajatorii și angajații câștigă timp prețios prin semnarea electronică a documentelor și prin trimiterea digitală a acestora către ITM / ISU.

Iată ce fișiere trebuie să introduci, în profilul de companie, la prima autentificare

Documente Protecția Muncii | SSM | PSI

Deciziile, instrucțiunile de protecţia muncii și evaluările SSM | PSI trebuie să fie introduse în platformă, în format Word sau PDF.

Fișierul Revisal

Din câteva click-uri, încarci automat datele angajaților pentru a completa cu ușurință profilele acestora.

Chestionare proprii

Platforma generează tematicile de protecţia muncii, instruirile și testarea după ce încarci instrucțiunile SSM | PSI și chestionarele.

Organigrama firmei

Pentru a facilita instruirea, poți crea din platformă structura de organizare pe departamente a firmei.

Îndrumare de la primul pas pentru utilizarea Aplicației de protecţia muncii SSM.ro

Training Aplicație SSM

De la crearea contului, introducerea documentelor și validarea acestora, o persoană din departamentul de training al aplicației SSM.ro te va îndruma la fiecare pas.

Notificări Aplicație SSM

Fie că ai documente sau fișe de securitate și sănătate în muncă pe care vrei să le semnezi electronic, sau se apropie perioada evaluării angajaților ori a efectuării controalelor medicale, aplicația SSM te poate notifica pe email.

Rapoarte Protecția Muncii

Aplicația de protecția muncii generează automat rapoarte cu privire la documentele care trebuie emise pentru fiecare salariat, termenele de aprobare și depunere, datele de expirare ale instruirilor SSM / PSI, sau orice alte obligații impuse de lege.

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!