Ștergeri si dezinfectari de suprafete cu lavete, prosoape sau lavete de unica folosinta

Ștergeri si dezinfectari de suprafete cu lavete, prosoape sau lavete de unica folosinta

stergerea-si-dezinfectarea-suprafetelor-cu-lavete-si-hartie
  • Purtați mănuși de unică folosință atunci când manipulați lavetele murdare, care sunt adresate pentru a fi spălate. Spălarea se poate face până la 95 de grade Celsius pentru a fi în siguranță.
  • Spălați articolele, după caz, în conformitate cu instrucțiunile producătorului. Dacă este posibil, spălați obiectele folosind cea mai caldă setare de apă corespunzătoare pentru lavete și uscați complet elementele. Lavetele infectate de la o persoană bolnavă nu pot fi spălate cu obiectele altor persoane.
  • Dacă nu folosiți mănuși la manipularea ștergătoarelor murdare și mopului, asigurați-vă că vă spălați mâinile după aceea.
  • Dacă este posibil, nu agitați produsele de ștergere murdare. Ar fi foarte recomandat să abordați produse de  utilizare limitata pentru sarcini de ștergere critică.

Contacteaza-ne acum pentru a discuta despre nevoile tale specifice de igiena si iti vom face o propunere personalizata.


Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!