Hartie igienica profesionala

Hartie igienica pentru uz profesional - Hartie igienica pentru zone cu trafic intens - Hartie igienica de calitate superioara - Hartie igienica pentru reducerea costurilor

 

– Hartie igienica usor dizolvabila in apa


Restrange descrierea

...Vezi mai mult
 • Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

  Hartie igienica Tork SmartOne 472242

  hartie-igienica-portionata-derulare-centrala-tork-smartone-472242
  hartie-igienica-portionata-derulare-centrala-tork-smartone-472242

  Hartie igienica Tork SmartOne 472242

  Hartia igienica Tork SmartOne 472242 functioneaza prin sistemul inovator de derulare centrala portionata, pentru a oferi cel mai inalt grad de igiena, in combinatie cu eficienta maxima a costurilor, datorita dozarii portie cu portie. Este recomandat in special in locurile cu trafic intens, datorita capacitatii foarte mari ( 1150 portii / rola ). O rola de hartie igienica SmartOne are lungimea echivalenta a 20 role conventionale ( casnice ). Hartia este fabricata printr-o tehnologie speciala care ii confera o rezistenta sporita, desi se dizolva usor in apa pentru a evita infundarea sistemului de canalizare.
  23.93 lei/rola 143.60lei + TVA / bax
 • Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

  Hartie igienica Tork SmartOne mini

  hartie-igienica-tork-472193
  hartie-igienica-tork-472193

  Hartie igienica Tork SmartOne mini

  Hartia igienica Tork SmartOne 472193 functioneaza prin sistemul inovator de derulare centrala portionata, pentru a oferi cel mai inalt grad de igiena, in combinatie cu eficienta maxima a costurilor, datorita dozarii portie cu portie. Este recomandat in special in locurile cu trafic intens, datorita capacitatii foarte mari ( 620 portii / rola ). Utilizata impreuna cu dozatoarele de hartie igienica Tork SmartOne Mini Duble, se evita situatiile in care nu exista hartie igienica in toaleta. O rola de hartie igienica SmartOne Mini are lungimea echivalenta a 10 role conventionale ( casnice ). Hartia este fabricata printr-o tehnologie speciala care ii confera o rezistenta sporita, desi se dizolva usor in apa pentru a evita infundarea sistemului de canalizare.
  13.21 lei/rola 158.56lei + TVA / bax