Produse de igiena si protectie HACCP pentru industria alimentara - Sterge.ro

Produse de igienă, curățenie și protecție HACCP pentru industria alimentară

Descoperă gama noastră de produse de curățenie profesională si protecție personală HACCP. Pe această pagină vei găsi soluții pentru igienizarea si dezinfectarea suprafețelor, echipamente de protecție personala și ustensile de curățenie pentru industria alimentară.

Cumpăra produse de calitate și asigură-te că afacerea ta se desfășoară în condiții de siguranță maximă.

Pentru informații suplimentare sau condiții comerciale preferențiale, contactează-ne

produse-haccp

Produse de igienă și protecție HACCP esențiale pentru siguranța alimentară

În calitate de furnizor de soluții de igienă profesională și echipamente de protecție personală, știm cât de important este să ai produsele potrivite pentru a asigura conformitate cu standardele de siguranță alimentară. Indiferent dacă ești un producător de alimente, sau lucrezi într-un restaurant, un hotel sau magazin alimentar, avem produsele potrivite pentru tine.

Sistemul HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) este un sistem de management al siguranței alimentare care a fost dezvoltat pentru a preveni, identifica și controla riscurile de contaminare în industria alimentară. Acesta este considerat ca fiind un standard global pentru siguranța alimentară și e utilizat în toată lumea de către producători de alimente, hoteluri, restaurante, magazine alimentare și alte afaceri din industria alimentară.

Alege produsele profesionale HACCP de curățenie și protecție pentru industria alimentară:

Produse curatenie

Lavete profesionale si industriale

Detergenti profesionali

Ustensile curatenie

Detergent pardoseala

Accesorii

Echipamente De Protectie Personala

Prosoape rola derulare centrala, portie cu portie

Sapun si creme profesionale

Dezinfectanti si solutii dezinfectante

Manusi nitril de unica folosinta

Dozatoare dezinfectant

Dezinfectanti maini

Detergent bucatarie / HORECA

Dispensere profesionale

Manusi latex de unica folosinta

Detergenti sustenabili

Dezinfectant suprafete

Acum ca ai produsele potrivite pentru aplicarea unui sistem HACCP, iata cum pot fi utilizate la potential maxim.

Sistemul HACCP se bazează pe o abordare preventivă, prin care se identifică și se controlează riscurile în fiecare etapă a procesului de producție al alimentelor, de la materiile prime până la produsul finit. Prin urmare, în loc să se concentreze doar pe testarea produselor finite, sistemul HACCP implică evaluarea și gestionarea riscurilor de contaminare în fiecare etapa a procesului de producție.

Mai jos detaliem etapele necesare implementării unui sistem HACCP:

  1. Identificarea pericolelor: În această etapă se identifică toate sursele potențiale de contaminare, cum ar fi bacteriile, virusurile, toxinele și alte substanțe periculoase care ar putea ajunge în alimente.
  2. Identificarea punctelor critice de control: Această etapă implică identificarea punctelor critice din procesul de producție, în care riscurile pot fi prevenite, eliminate sau controlate. Aceste puncte includ, de exemplu, temperatura de depozitare și de preparare, metodele de gătire și de refrigerare, igiena personală și a echipamentului.
  3. Stabilirea limitelor critice: Pentru fiecare punct critic de control, sunt stabilite limite critice, cum ar fi temperatura, timpul de gătire, pH-ul sau alți parametri, care trebuie respectați pentru a preveni sau a controla riscurile de contaminare.
  4. Implementarea procedurilor de monitorizare: Se stabilesc proceduri de monitorizare a punctelor critice de control, pentru a asigura că limitele critice sunt respectate în mod regulat și sistematic.
  5. Stabilirea acțiunilor corective: Dacă limita critică nu este respectată, sunt stabilite acțiuni corective, care trebuie implementate pentru a preveni sau a controla riscul de contaminare.
  6. Implementarea procedurilor de verificare: Sunt implementate proceduri de verificare pentru a asigura că sistemul HACCP funcționează în mod eficient și că riscurile de contaminare sunt gestionate corespunză
  7. Documentarea și înregistrarea: Toate etapele sistemului HACCP trebuie documentate și înregistrate, pentru a asigura o evidență clară a procesului de producție și pentru a putea fi auditat in caz de nevoie.

În concluzie, sistemul HACCP este un standard global pentru siguranța alimentară, care ajută la prevenirea, identificarea și controlul riscurilor de contaminare în industria alimentară. Implementarea acestuia poate fi o sarcina complexă, dar avantajele sunt semnificative, inclusiv creșterea siguranței alimentare, îmbunătățirea calității alimentelor și creșterea eficienței procesului de producție.

Prin urmare, implementarea sistemului HACCP poate fi esențială pentru orice companie care dorește să rămână competitivă în industria alimentară.

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!