Detergent ecologic pentru rufe, Activ Intense, performanta ridicata de la 30°C, parfum placut, proaspat, persistent, 15Kg, certificat Ecolabel, Complet Biodegradabil - Sterge.ro

Detergent ecologic pentru rufe, Activ Intense, performanta ridicata de la 30°C, parfum placut, proaspat, persistent, 15Kg, certificat Ecolabel, Complet Biodegradabil

Detergent ecologic pentru rufe, Activ Intense, performanta ridicata de la 30°C, parfum placut, proaspat, persistent, 15Kg, certificat Ecolabel, Complet Biodegradabil

Disponibilitate: In stoc
Pret 504.38 lei +TVA/bucata600.21 LEI TVA INCLUS

Respectăm cele mai înalte standarde:


ACTIV Intense este un detergent profesional sub forma de pudră concentrată, pentru toate textilele, ce oferă lenjeriei albe strălucire și parfum proaspăt.
Combinația de agenți tensioactivi biodegradabili și agenți de captare permite o curățare eficientă chiar și la temperaturi scăzute (de la 30°C la 60°C).
Cu formula enzimatică naturală, ACTIV intense oferă lenjeriei albe strălucire și îndepărtează cu ușurință aproape toate tipurile de pete.
Parfumul său atent selectat în conformitate cu criteriile etichetei ecologice UE oferă textilelor miros proaspăt, de lungă durată.
ACTIV intense este certificat Ecolabel, iar formula conține ingrediente regenerabile și surfactanti pe bază de plante.
Potrivit pentru toate textilele (cu excepţia lânii şi mătasei) şi pentru toate tipurile de maşini de spălat rufe profesionale sau casnice.

Specificatii tehnice:

Brand

Ambalare

Utilizare

,

Tip detergent

Mediu de utilizare

Certificari ecologice

Ecolabel, CLP free – Formula conține nu substanțe clasificate ca fiind periculoase

Concentratie

verificati fisa tehnica

Domeniu de activitate

Casnic, Profesional

Recenzii

Nu exista inca recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie la „Detergent ecologic pentru rufe, Activ Intense, performanta ridicata de la 30°C, parfum placut, proaspat, persistent, 15Kg, certificat Ecolabel, Complet Biodegradabil”

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!