Dezinfectarea suprafetelor - Sterge.ro

Dezinfectarea suprafetelor

În timp ce igienizarea implică uciderea bacteriilor, dezinfectanții sunt considerabil mai puternici și pot ucide atât bacteriile, cât și virusurile. Această sarcină, in mod uzual, este mai strâns asociată cu mediul medical, spre deosebire de serviciile alimentare, dar poate fi aplicabilă în locuri precum toaletele sau afacerea dvs., întrucât acum nu este un mediu de lucru obisnuit.

Diferența cheie în igienizare față de dezinfectare este tipul de substanță chimică implicată și timpul cât substanta chimica a rămas pe o suprafață. Pentru mulți dezinfectanți, 10 minute este timpul de staționare adecvat. Dar, pentru a asigura dezinfectarea corespunzătoare, asigurați-vă că citiți instrucțiunile despre produsul chimic.

Răspândirea bolii generate de COVID-19 a determinat o creștere a vânzărilor de produse de curățare și dezinfectare.

dezinfectarea-suprafetelor

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) recomandă curățarea regulată a suprafețelor atinse frecvent, împreună cu spălarea minuțioasă a ambelor mâini – ambele practici standard pentru a ajuta la încetinirea răspândirii virusurilor și bacteriilor. Însă consumatorii vor fi dezamăgiți dacă vor căuta un produs care promite în mod special să ucidă SARS-CoV-2, virusul care provoacă COVID-19.

Viteza este esențiala, deoarece suprafețele cum ar fi clantele de usi, blaturile și echipamentele electronice pot transmite boli virale și bacteriene. Conform CDC, se crede că SARS-CoV-2 se răspândește în primul rând de la persoană la persoană prin picături respiratorii aeriene. Dar poate fi posibil ca virusul să se răspândească și pe suprafețe.

Oamenii de știință știu că virusurile respiratorii similare expulzate în aer prin tuse, respirație sau vorbire se pot așeza pe suprafețe, unde pot rămâne în stare activă zile întregi, protejate într-o acoperire confortabilă de mucus. Deși oamenii de știință nu sunt încă siguri cât timp noul coronavirus rămâne activ pe o suprafață, un studiu realizat într-un spital a constatat că coronavirusuri similare pot persista pe suprafețe dure precum sticla, metalul sau plasticul până la 9 zile (Journal of Hospital Infection 2020, DOI: 10.1016 / j.jhin.2020.01.022). Un alt studiu, publicat recent pe medRxiv și nu a fost încă revizuit de la egal la egal, a constatat că SARS-CoV-2 rămâne stabilă pe plastic și oțel inoxidabil timp de 2-3 zile. (MedRxiv 2020, DOI: 10.1101 / 2020.03.09.20033217).

Contacteaza-ne acum pentru a discuta despre nevoile tale specifice de igiena si iti vom face o propunere personalizata.


Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!