Lavete pentru industria alimentara si domeniul medical, pe codul culorilor HACCP, certificate Food Contact, dimensiune laveta 42 x 40 cm, 30 lavete/pachet, 10 pachete / bax Sontara Food Service Industry D13653 - Sterge.ro

Lavete pentru industria alimentara si domeniul medical, pe codul culorilor HACCP, certificate Food Contact, dimensiune laveta 42 x 40 cm, 30 lavete/pachet, 10 pachete / bax Sontara Food Service Industry D13653

Lavete pentru industria alimentara si domeniul medical, pe codul culorilor HACCP, certificate Food Contact, dimensiune laveta 42 x 40 cm, 30 lavete/pachet, 10 pachete / bax Sontara Food Service Industry D13653

23.87lei + TVA pachet

Goleste

Respectăm cele mai înalte standarde:


Când vine vorba de industria alimentară, curățarea este o provocare majoră. Pentru a face față exigențelor ridicate ale acestei industrii, este necesară o lavetă special concepută, puternică și eficientă, adaptată nevoilor specifice.

Cu soluția Sontara® pentru lavete în industria alimentară, veți obține rezultate remarcabile. Lavetele sunt fabricate cu materiale netesute, de înaltă calitate, fiind durabile și capabile să absoarbă de până la 6 ori greutatea lor în lichid.

Astfel, puteți curăța cu ușurință scurgerile mari. În plus, lavetele Sontara Food Service sunt aprobate pentru contactul cu alimentele, respectând normele stricte ale industriei. Fie că aveți nevoie de o soluție pentru bucătării, spații de producție sau restaurante, lavetele Sontara pe codul culorilor, pentru industria alimentară, sunt alegerea perfectă pentru curățarea eficientă și sigură.

  • Puternice, rezistente și foarte absorbante.
  • Absorb de 6 ori greutatea lor în lichid – și sunt perfecte pentru a absorbi scurgeri mari rapid sau pentru curățarea cu un dezinfectant de suprafete.
  • Aprobate pentru contactul cu alimentele, ceea ce le face perfecte pentru industria alimentara.
  • Disponibile în 5 culori pentru a garanta eficiența curățării și a evita contaminarea încrucișată.
  • Structură cu orificii pentru a garanta o captare perfectă a murdăriei.
Brand

Culoare

Rosu, Albastru, Verde, Alb, Galben

Lavete / pachet

Pachete / bax

Dimensiune laveta

42 x 40 cm

Greutate

50 g/m²

Grosime

0.75mm

Capacitate de absorbtie

750%

Mediu de utilizare

UD, ULEIOS, USCAT, SEMI-USCAT

Utilizare

Certificari ecologice

FSC

STANDARDE

Food contact, ISO 14001, ISO 45001, ISO 9001

DOMENIUL DE ACTIVITATE

, , , , , , , ,

Recenzii

Nu exista inca recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie la „Lavete pentru industria alimentara si domeniul medical, pe codul culorilor HACCP, certificate Food Contact, dimensiune laveta 42 x 40 cm, 30 lavete/pachet, 10 pachete / bax Sontara Food Service Industry D13653”

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!