Bocanci de protectie S3, SRC, HRO, Garnet, maro, din piele, bombeu compozit, talpa din cauciuc nitrilic reziste la 300°C, Coverguard - Sterge.ro

Bocanci de protectie S3, SRC, HRO, Garnet, maro, din piele, bombeu compozit, talpa din cauciuc nitrilic reziste la 300°C, Coverguard

Bocanci de protectie S3, SRC, HRO, Garnet, maro, din piele, bombeu compozit, talpa din cauciuc nitrilic reziste la 300°C, Coverguard

281.12lei + TVA pereche

Bocancii de protectie Garnet, S3, SRC, HRO sunt confectionati din piele integrala de calitate superioara, de culoare maro cu intaritura pe calcai, pentru protectie si rezistenta impotriva uzurii, in purtare.
Bombeul este din compozit iar lamela anti-perforatie este textila.
Capuseala este din plasa 3D si impreuna cu brantul din spuma EVA, cu perforatii, cresc gradul de confort si respirabilitate.
Talpa are dubla densitate, spuma Eva, absorbe socurile in timpul mersului si la exterior, cauciuc nitrilic cu rezistență pana la 300°C la căldura de contact (timp de 1 minut).

Goleste

Respectăm cele mai înalte standarde:


Specificatii tehnice:

Brand

Culoare

maro

Marime

37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Material

Cauciuc nitrilic, Compozit, EVA, Piele naturală de bovine de calitate superioară

Tip bombeu ( material )

Mediu de utilizare

, , , ,

Specificatii

S3-Bombeu protectie,incaltamintea trebuie sa aiba proprietati antistatice, calcai inchis, talpa rezistenta la uleiuri si combustibili.Contine lamela antiperforatie.Repelenta la apa., Aderenta, Bine ventilate, Confortabil, Flexibilitate, Greutate redusa, talpa rezistenta la uleiuri si combustibili. Contine lamela antiperforatie

Tip utilizare

Repetata

Categorie protectie

II

STANDARDE

CE, EN ISO 20345:2011 {S3}, HRO, SRC

Domeniu de activitate

Energetică (producție și distribuție), Explorări miniere, Extragerea petrolului și gazelor, Infrastructură; construcții (construcții de drumuri; clădiri; etc)

Recenzii

Nu exista inca recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie la „Bocanci de protectie S3, SRC, HRO, Garnet, maro, din piele, bombeu compozit, talpa din cauciuc nitrilic reziste la 300°C, Coverguard”

Alege produse de calitate de la branduri de top


Au incredere in noi


Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Catre cos
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, platforma sterge.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de utilizare cookie-uri, si politica de confidentialitate.
SUNT DE ACORD!